Boeken als kerstdecoratie

Boeken-als-kerstdecoratie-2Boeken als kerstdecoratie vindt ik echt een enorm leuk idee en ik zie ze nu overal voorbij komen. Zoals je gisteren al kon zien heb ik een boek in mijn kerstboom liggen maar volgend jaar zou ik het wel leuk vinden om een paar van de onderstaande creaties te maken. Het enige nadeel van de decoraties vindt ik dat ik een boek kapot moet maken. Ik heb dit één keer gedaan en vond het zo zonde, gelukkig was het resultaat zo leuk dat ik het alweer snel vergat. Misschien wel een idee om een aantal tweede hands boeken te kopen en dan natuurlijk mijn favoriete boeken zodat wat ik maak ook uit leuke boeken/tekst bestaat.

Boeken-als-kerstdecoratie-1 Boeken-als-kerstdecoratie-3

De boekenboom met roze achtergrond of deze hierboven zou ik wel willen maken de andere zijn ietwat groot. Eventueel als vervanger voor de kerstboom zou het wel kunnen maar dan kan ik geen kerstballen kwijt in mijn boekenboom.

Boeken-als-kerstdecoratie-4Deze laatste drie decoraties ga ik zeker maken en misschien al snel want voordat ik het weet is het alweer kerst en heb ik nog niks gemaakt zoals het elk jaar gebeurt. Zouden jullie ook een boekenboom als kerstdecoratie willen?