Boekevenementen in 2013

Vorig jaar bezocht ik mijn eerste grote boekenevenement Manuscripta. Zoveel nieuwe boeken, lezingen en informatie op één plek, ik vond het fantastisch. Tasjes vol met voorstukjes, ansichtkaarten, boekenleggers, gewonnen boeken en gekochte boeken. Ontmoetingen met schrijvers en daar dan ook je net gekochte boek door laten signeren. Dit jaar wil ik weer naar Manuscripta en misschien zelfs wel twee dagen zodat ik meer kan zien, luisteren en bekijken.

boekevenementen-2013Door het hele land zijn in 2013 weer boekenfestijnen en ik ga zeker even een kijkje nemen in Rotterdam eind deze maand. Hopelijk vindt ik een aantal boeken die op mijn lijstje staan voor een mooi klein prijsje. Antwerpen heeft ook een grote boekenbeurs in Antwerpexpo. Dit jaar van 31 oktober tot 11 november. Het is niet om de hoek maar ik ga het zeker onthouden want het ziet er allemaal erg leuk en mooi uit.

Weten jullie nog leuke boekevenementen die ik moet bezoeken.