badmoms

Movie Time; Badmoms

Een film die ik al een tijdje wilde kijken maar elke keer vergat. Vergat tot mijn moeder zei dat ik Badmoms moest kijken. Mijn moeder had gewoon deze film eerder gezien dan ik. Wanneer mijn moeder om een film kan lachen dan kan ik er zeker ook om lachen want wij lachen niet zomaar om een film.

Waar gaat Badmoms over?

Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Haar kinderen vreten energie, haar man is zelf nog net een kind en haar baas eist alle resterende aandacht op. Op een dag is de maat vol en besluit ze om samen met twee andere zwaar gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) hun verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan. Dit tot ongenoegen van drie keurige moeders op school (Christina Applegate, Annie Mumolo en Jada Pinkett Smith), die Amy niet kan uitstaan.

Wat vond ik van deze film over moeders?

Yeah voor Mila Kunis die de rol van Amy Michell echt super leuk neerzet. Van begin tot het eind heb ik zitten lachen om de klunzigheid en acties van Amy. Het is een film om lekker in de ochtend, middag of oké de avond kan ook, aan te zetten bakje chips erbij en gewoon even verstand en alles uit en genieten en lachen. De rol van Christina Applegate is echt vervelend maar aan het einde wordt dat helemaal goed gemaakt en vind je zelfs Gwendolyn leuk. Het mooiste is je hoeft geen mama te zijn om deze film leuk te kunnen vinden want de man pfff wat een ei is dat ook zeg.

Een aanrader voor een avondje met je zus of vriendinnen

foto’s via officiele facebook pagina

Bewaren