spider

Movie Time; Spider-Man: Homecoming

Spider-man is een film die hier vaak aan gestaan heeft maar dat is alweer de versie  uit 2002 met Toby Maguire. Een film die ik leuk vond om te kijken en ook de andere delen volgden en keken we met plezier. Toen we zagen dat er een nieuwe Spider-man kwam moesten we die natuurlijk zien.

Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken. Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Deze Spider-man vond ik echt enorm leuk om te zien. Hoe Peter Parker zijn eigen pak heeft gemaakt is briljant, die ziet er echt gaaf uit. Niet bling bling maar geloofwaardig door een jongen in elkaar gezet. Het pak wat hij krijgt van Tony Stark is natuurlijk veel gaver en hoe dat is als hij hem eenmaal aantrekt wauw echt bijzonder en wat het allemaal kan. De vriend van Peter Parker is leuk echt zo’n jongetje maar wel een hele slimme dude.

Echt een aanrader om heen te gaan de film was echt zo voorbij zo leuk was hij. Humor, spanning, actie het komt er allemaal in voor.