princess

Movietime: A princess for Christmas

Gisteren konden jullie mijn tip van A christmas prince lezen en ik blijf in de royalty sferen en de kerstfilms. A princess for Christmas is mijn volgende tip die je lekker moet gaan kijken dit weekend. Nog voor de klassiekers op het beeld verschijnen.

Het leven van Jules Day (Katie McGrath) staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt. Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen. Jules, Milo en Maddie reizen op uitnodiging van een uit het oog verloren familielid (Roger Moore) naar Europa, waar ze kerst zullen vieren op Castleburry Hall. Als Jules de charmante Prins Ashton ontmoet, wordt het verblijf op het kasteel een stuk leuker – tot ze zijn verloofde ontmoet en zich af begint te vragen of verschillen in afkomst ware liefde in de weg staan….

Deze film koos ik uit door de titel, sinds princess diaries vind ik het leuk zulke films te kijken al zijn de kerstfilms met prinsen en prinsessen wel van een andere kwaliteit. De kerstsfeer zit er vanaf het eerste moment goed in, sneeuw, kerstinkopen en alle versieringen. Het is geen hoogstaande film maar wel erg leuk met humor en een vermakelijk romantisch verhaal. Het is wel lekker voorspelbaar maar de kerstgedachte komt er goed in over en dat maakt het heel mooi. Het is leuk hoe Roger Moore de chagrijnige opa speelt. Het fijne van de film het is geen hele lange film maar 91 minuten dus even lekker kijken.

Ga jij dit weekend kerstfilms kijken?