Shop DonderDesigns

DonderDesign is ontstaan uit mijn liefde voor ontwerpen, fotograferen en creëren. Langzaam is dit verandert in een blog met veel meer passies die ik heb. Waarom deze passies niet combineren? Dat is wat ik doe. Ik maak mijn eigen boekenleggers, ontwerp mijn eigen kaarten en nog veel meer dingen. Maar waarom dit alleen maar voor mezelf houden? Velen van jullie lezen boeken, hebben boekenleggers nodig en zijn op zoek naar leuke items voor in huis die bij jouw passen. Hieronder deel ik wat ik heb gemaakt. Stuur me een mailtje bij interesse.

Boekenleggers

Vijf verschillende boekenleggers, mat gelamineerd dus extra beschermt en steviger. Als setje van vijf te bestellen maar ook per stuk. Per stuk € 2,45 inclusief verzenden. Als set € 7,50 inclusief verzenden. Hieronder zie je de voor en achterzijde van de boekenleggers.

Quote posters

Qoute posters om aan je muur te hangen. Papier is met een relief en tekst is in zwart. In drie formaten verkrijgbaar inclusief verzendkosten.
Formaat 148 x 210 € 4,- 210 x 297 € 6,- 420 x 297 € 9,50

 

Kaarten

Een set van drie kaarten met leuke quotes. Om op te sturen of om op te hangen, neer te zetten. Als set van drie te koop maar ook los.
Als set € 3,50 inclusief verzendkosten € 1,50 per stuk inclusief verzendkosten.

Alle items die je koopt zullen op een leuke manier ingepakt worden. Een feestje om te ontvangen maar ook om te geven. Mail naar patricia@donderdesign.nl met je bestelling.