♥ cats; Welkom Beertje

♥ cats; Welkom Beertje

Kleine katjes zijn pluizig, knuffelig en zo schattig dat iedereen er bijna wel van houd. Ik in ieder geval wel, ik kan wegsmelten bij die heerlijke koppies en zo deed ik dat ook twee weken geleden toen ik op mijn werk foto’s onder ogen kreeg van kleine katjes. Ik was verkocht maar zelf er nog één bij nemen is geen optie want Sweety is nog zo klein en speels. Mijn schoonmoeder wou er nog wel graag een bij want Dibby kan best een vriendje gebruiken en zelf vind ze het ook erg gezellig. Alles wat er voor nodig was om ja te krijgen was één whatsupp berichtje naar mijn vriend. Zaterdag gingen we hem ophalen bij mijn werkgever die drie katjes had gehaald want uit hetzelfde nest namen hun er twee.

Met de kat in een mandje gingen wij de auto weer in richting mijn schoonmoeder, althans dat moest want dat was zo afgesproken. Het liefst had mijn vriend naar huis gereden en hem meegenomen want hij was er meteen verliefd op. Gelukkig waren zijn ouders ook meteen verliefd maar hoe kan het ook anders het is zo’n lekker ding. Het is een echte knuffelkat die lekker naar je toe komt. Ik hoop ook zeker dat hij dat blijft doen want dat zou wel erg leuk zijn. Beertje komt in huis bij Dibby en heeft dus een vriendinnetje van 3 jaar oud. Het is nog even wennen allemaal vooral voor Dibby maar Beertje knuffelt, speelt, slaapt en eet al of hij helemaal thuis is.

♥ cats; Welkom Beertje

Natuurlijk heb ik ook nog foto’s van Dibby gemaakt want het blijft een hele mooie meid ook al zijn Dibby en Beertje nog geen dikke maatjes.

Binnenkort kunnen jullie veel meer foto’s verwachten van dit leuke beestje want natuurlijk komen Beertje en Dibby weer een keer logeren.