♥ Kralingsebos

♥ Kralingsebos

Als het zonnetje schijnt is er toch niks lekker dan even naar buiten gaan en even een stuk te lopen. Zondagochtend begon ik met een 4 km hardlopen door het park nog geen vijf minuten bij ons huis vandaan. Bij thuiskomst wist ik wat ik erna wou doen. Ik wilde naar het Kralingsebos samen met mijn mannetje, de hertjes voeren en een stukje lopen. Genieten van de zon, het uitzicht, de stilte (ondanks de drukte) en genieten van elkaar.

♥ Kralingsebos

♥ Kralingsebos

Ik hou van het Kralingsebos, om er te wandelen, te skeeleren, te eten en te hardlopen. Dat laatste zou ik veel vaker moeten gaan doen want het is er prachtig en rondje plas is 5 km. Natuurlijk ga ik niet naar het bos zonder mijn camera en een kropsla. De herten zijn gek op sla en wortels, brood eten ze liever niet, voor zo’n kropje sla vechten ze om een stukje. Het bovenstaande hertje was bij ons favoriet, zo’n lieve uitstraling en hij is gewoon erg mooi.

En ooit als ik een huisje aan het water heb wil ik een boom zoals hieronder. Het is net een sprookjesboom met die kleine bloemetjes en die zachte kleur van de bloemen met de harde kleur van de takken. Ik hou daarvan.