♥ onze houten balkonbank

Geef mijn vader een stuk hout, een half of heel idee en je hoort hem niet. Al jaren maakt hij van alles en nog wat voor in en rondom het huis. Zo heeft er door de jaren heel al heel wat van papa’s hand in ons huis en tuin gestaan bankjes voor bij mijn ouders thuis in de voortuin, een tafel voor in de achtertuin, onze zandbak toen we klein waren inclusief bankjes om op te zitten, de pergola in de achtertuin, mijn stereokastje, cdrekjes en nog heel veel meer. Toen ik verhuisde heeft ook mijn vader het grootste gedeelte gedaan en staat er in onze slaapkamer een mooie ombouw om de verwarmingsketel, het lijkt bijna wel een schouw. Wat bij mij nog miste was een goede indeling en invulling van mijn balkon, opeens had ik het idee en met een halve tekening en ongeveer de maten ging mijn vader aan de slag. Ik kreeg een hoekbank!

♥ onze houten balkonbank

Mijn bank zit echt super lekker en is zo handig want de delen kunnen ook gewoon los van elkaar gebruikt worden mocht ik het anders in willen delen. Als je denkt dat het bij mijn bank bleef dan heb je het mis. Mijn zus kreeg pas een stoel voor in de voortuin en even later kwam er ook haar hoekbank voor in de achtertuin. Bij mijn ouders komt er nog wat veel mooiers te staan. Twee stoelen die samen verbonden zijn door een tussenstuk.

♥ onze houten balkonbank

Nu natuurlijk nog hopen op lang mooi weer en dan kunnen wij er flink van genieten.

Bij alleen meubels blijft het niet want voor mijn expositie had ik ook een idee want ik moest standaards hebben voor mijn kettingen en oorbellen en daarom maakte mijn vader deze standaards met gaatjes en gleuven.