♥ Reebok color line fitness glove

♥ Reebok color line fitness glove

Toen ik het springtouw van Reebok kocht zat er een klein boekje bij. In dat boekje stond de gehele color line collectie van Reebok en daar werd ik enorm vrolijk van. Op mijn zoektocht naar handschoentjes kwam ik de handschoentjes die daarin stonden nergens tegen. Overal zwarte, saaie dingen en niet die vrolijke magenta. Dan maar online bestellen en kijken hoe ze zitten.

Het online bestellingen was nog niet zo makkelijk als gedacht. Bij de een ging het een aantal weken duren, bij de ander waren ze uitverkocht, niet de goede maat en ga zo maar door. Gelukkig zag mijn vriend ze opeens op voorraad in mijn maat bij een sportzaak. Gelijk besteld en twee dagen later lagen ze in huis. Ik hoopte zo dat ze pasten en lekker zouden zitten.

♥ Reebok color line fitness glove

De handschoenen hebben een elastische (stretch) sluiting en diverse beschermende polsteringen voor comfortabele workouts met een stevige greep. Aan de binnenkant van je hand zit een lusje. Dit lusje pak je vast wanneer je de handschoenen uit wilt doen. Het lusje zorgt ervoor dat het uittrekken van de handschoen veel gemakkelijker gaat en het geen gevecht wordt tussen jouw en de handschoen. De handschoenen zitten gelijk lekker en zijn echt super vrolijk. De meeste handschoenen die ik in de winkels gepast had waren aan de bovenkant erg hard en stug. De handschoenen van Reebok hebben een mesh bovenkant en zijn lekker zacht en soepel. Het voordeel is ook dat je handen niet heel erg warm worden.

De handschoenen gebruik ik met touwtjespringen voor meer grip, bij gewichten en bij diverse apparaten. Het voorkomt eelt en ook mijn grip is veel beter. Met de warme dagen liet ik niks uit mijn handen glijden en dat is toch ook wel erg fijn. Ze zijn ook erg geschikt voor het fietsen en tijdens de ladies ride zal ik ze waarschijnlijk ook dragen.

Eigenlijk zou ik de hele color line wel willen hebben omdat het zo vrolijk is en echt mijn kleurtjes zijn. Sporten alleen al wordt dan leuk door naar alle spullen te kijken.

color-line

Worden jullie er ook zo vrolijk van?