In ♥ with; traningsdagboek

Vorige week vierden wij sinterklaas met wat vrienden, mijn gedicht was super, het cadeau nog beter. Runners world inclusief het trainingsdagboek van runners world.

Het dagboek is erg mooi, hij heeft een harde cover met een elastieken band, rustig grijs met zilveren letters en oranje elastiek. Op de eerste bladzijde kan je persoonlijke gegevens invullen, doelen pr’s en je favoriete plaats. Daarna volgt er een kalender voor afspraken en verjaardagen en dan begint het gedeelte waar het om draait, het dagboek gedeelte. Zeven dagen om in te vullen wat je gedaan hebt, welke afstand en tijd je hebt gelopen en wat je stemming was. Aan het einde van de week is er ruimte om de week samen te vatten, je totaal aantal trainingen te noteren en totale kilometers.

Onderaan elke week staat er een quote die je inspireert om weer te gaan meer te doen en blijven trainen. Mijn eerste quote: “Vraag jezelf af of je meer kan geven. Het antwoord is doorgaans:ja.”

In ♥ with; traningsdagboek

Na alle weken is er een jaarsamenvatting waar je per week alles onder elkaar kan zetten en zo een makkelijk overzicht hebt, een wedstrijresultatenoverzicht, 6 pagina’s oefeningen, persoonlijke record pagina, trainingsrecords, warmtetabel, wedstrijdtempotabel, schoenen pagina en ruimte voor notities.

Ik ben ontzettend blij met dit cadeau, uitgebreid kan ik alles bijhouden en na een periode kan ik makkelijk terugkijken hoe ik gevorderd ben. Ik zeg het ideale cadeau voor de hardloper.