In ♥ with: Statement necklace

Vorige week na het sporten ben ik met mijn zus bij een nieuwe winkel in Lekkerkerk geweest, ze was er al twee keer geweest en wou graag met mij erheen om te laten zien hoe leuk nieuw winkeltje het is. Just be Jolie, ‘Jolie’ is een Franse meisjesnaam en betekent: mooi, knap. ‘Just be Jolie’ zegt het eigenlijk al: ‘Wees gewoon mooi, knap,’ met de kleding en accessoires die je draagt. Bij Just be Jolie vind je diverse originele en betaalbare mode items en accessoires. Van ieder kledingstuk zijn er maar een aantal beschikbaar, zodat je altijd naar huis gaat met een uniek kledingstuk of accessoire.

In ♥ with: Statement necklace

Kleding die niet iedereen heeft dat klinkt als muziek in mijn oren want in een dorp loop je gauw anders in hetzelfde en daar hou ik totaal niet van. Het leuke aan ons bezoekje was dat ik iets uit mocht kiezen van mijn zus. Terwijl ik rondkeek zag ik opeens een rek met allemaal kettingen, statement kettingen en van alles één stuk. Twee kettingen heb ik geprobeerd en de tweede was een duidelijke ja. Hij zit fijn, en ik vind hem helemaal geweldig. Nu al één van mijn favorieten voor de komende tijd.

In ♥ with: Statement necklace

In ♥ with: Statement necklace