Hoogtepunten van 2012

Hoogtepunten-van-2012De laatste week van 2012 is aangebroken dus tijd voor een weekje 2012 met de hoogtepunten van 2012 om mee af te trappen. Ik hou van hoogtepunten want die blijven mij altijd beter bij dan de dieptepunten. 2012 telde weer vele mooie momenten; enorm veel sneeuw in het begin van het jaar, dagjes Blijdorp, onverwachts avondje in Noordwijk aan Zee, gezellige avonden met mijn zus, een geslaagde eerste deel van een operatie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik pik vier hele mooie momenten ertussen uit.

Hoogtepunten-van-2012-1

Gezinsuitbreiding; Sweety kwam op 28 juni ons gezin vergroten en samen met haar broer Binkey maakte ze onze familie groter. Allebei twee enorme leuke katjes met ieder een eigen karakter. Donder is nu een grote broer en zorgt enorm goed voor haar ook wanneer ze het niet wil.

Hoogtepunten-van-2012-2

Het mooiste verjaardag cadeau was Sweety natuurlijk maar deze lens die ik kreeg komt er wel erg dicht in de buurt. Ik vind het een fantastische lens en heb er al enorm veel plezier aan beleefd en  zal er nog veel meer moois mee maken.

Hoogtepunten-van-2012-4Barcelona was onze eerste echte vakantie en mijn eerste vliegvakantie. Ik vind het een prachtige stad, je ziet elke dag wat nieuws wat moois en unieks. Als ze me morgen een ticket geven dan ben ik weer naar Barcelona.

Hoogtepunten-van-2012-3 Als laatst mijn expositie die eigenlijk pas plaats zou vinden in 2013 maar opeens al in november was en wat ben ik blij dat ik die kans heb gepakt. Het blijft niet bij één expositie maar daar zal ik jullie volgend jaar meer over vertellen.

2012 kan ik weer bestempelen als een mooi en zeker geslaagd jaar. Wat waren jullie hoogtepunten?