2013 mijn boeken

2013 mijn boeken

12 boeken gelezen, 9 boeken gekocht, 7 boeken gehad, 23 boeken op de read list en 9 op de want to read list. Wat is er gelezen en welke was mijn favoriet.

De read list
Op de read list stonden 23 boeken waarvan ik er 3 heb gelezen en in 2 boeken ben begonnen maar er niet doorheen kwam dus die probeer ik een andere keer weer.

De want to read list
Op de want to read list stonden 9 boeken, daarvan heb ik er 2 gelezen en 1 al doorgebladerd en een stukje in gelezen.

2013 mijn boeken

Boeken gehad
Van de 7 gekregen boeken heb ik er 4 helemaal uit en ben ik in 1 boek nog bezig maar deze is heel moeilijk door te komen.

Boeken gelezen
12 gelezen boeken is erg weinig voor mij, ik zag al wel dat in 2011 ik er 24 las en in 2012 20 maar 12 is wel erg laag. Ik had het geduld er niet voor, vond niet een leuk genoeg boek om weer in te beginnen of ik begon gewoon niet. De boeken die ik las waren wel verschillend, het boek van Dyanne Beekman gaat vooral over jezelf ontdekken, en Geen genade van andy van der meijde gaat over de voetbal wereld hoe hij niet verteld wordt en dan zo’n heerlijke tegenhanger Dagboek van een prinses van Meg Cabot. Mijn favoriete boek was dan denk ik toch Voor ik ga slapen van SJ Watson een voetbalboek ga ik niet tot favoriet maken en de rest was niet helemaal beste boek waard.

Hoe is het jullie met lezen vergaan?

Ps last minute zijn er nog twee boeken bijgekomen maar daar lees je vanmiddag meer over.