2013 mijn kilometers

2013 mijn kilometers

Met nog 4 dagen op de kalender staat er nu al 653.45 km, 152 runs, 74:39:33 tijd en 3 wedstrijden op de teller en stoppen ga ik niet.

Wat mij in 2012 niet lukte heb ik dit jaar drie dubbel en dwars ingehaald. Mijn doel was de hemelvaartsdagloop. 8,6 km door mijn geboortedorp, langs het huis van mijn zus, opa die er zit en me aanmoedigt. Het doel is behaald, ik werd aangemoedigd door mijn ouders, zus, opa, schoonouders en vriend. De laatste meters rende mijn vriend mee en behaalde ik in 56:36 de finishline. Ik was kapot, totaal gebroken heb ik de hele middag buiten op de bank gehangen.

2013 mijn kilometers

De wedstrijd was zwaar gevallen maar bij deze ene wedstrijd bleef het niet want het gaf toch ook weer zo’n kick dat er nog meer wedstrijden kwamen. Ik liep nog twee wedstrijden beiden 10 km, 1 in Capelle aan den IJssel en 1 in Alblasserdam, beiden enorm leuk, uitdagend en totaal anders.

Elke maand ben ik wezen hardlopen, de ene maand iets meer dan de andere maar elke maand meer als dezelfde maand vorig jaar. Augustus is zelfs een topmaand geweest die er bovenuit steekt met 103.47 km en 15 runs.Naamloos-1

Sinds oktober ben ik nog actiever gaan sporten want ik ben lid geworden van de sportschool en tot nu toe nog elke week gegaan en zelfs meerdere malen per week. Op zaterdag heb ik al bijna elke week de les Body Balance gevolgd. Verder probeer ik maandag en vrijdag cardio/krachttraining te doen. De cardio en krachttraining is ook om het hardlopen te verbeteren maar ook gewoon om lekker te ontspannen.

Mijn doel voor 2013 is behaald ik ben wezen hardlopen, ik heb een wedstrijd gedaan en heb mezelf uitgedaagd verder te gaan. Mijn plannen voor 2014 lezen jullie in het nieuwe jaar. Ik kan je nu al vertellen dat er aardig wat op de planning staat.

Hoe was jullie actieve jaar?