2013 Wensen, voornemens en in de planning

Veel dingen die ik wil gaan doen dit jaar stonden vorig jaar ook op het lijstje. Toen lukte dingen niet omdat ik ziek werd en ik het druk had met andere leuke dingen. Dus dit jaar 2013 wensen, voornemens en in de planning die gedaan gaan worden. Wat ik graag wil doen is de hemelvaartsdagloop, ik ben er hard mee bezig om langzaam mijn ritme terug te krijgen en over vier maanden aan de start te staan van mijn eerste loop. 8,4 km moet toch haalbaar zijn in die tijd.

2013-wensen-voornemens-en-in-de-planning-22013 zou het jaar worden waarin mijn eerste expositie plaats zou vinden maar dat zal niet zo zijn. Nee expositie twee, drie en vier staan al vast voor dit jaar. Voor deze exposities is meer tijd om me voor te bereiden en daar zal ik zeker gebruik van gaan maken. Verder zou ik op fotografie gebied in de diergaarde Blijdorp een workshop van Rob Doolaard willen bijwonen. Altijd handig en leuk om met een top fotograaf mee te lopen, vragen te kunnen stellen en tips op te schrijven.

2013-wensen-voornemens-en-in-de-planning-1

Verder wil ik naar de Grafische vakbeurs, het boekenfestijn, fantastic gymnastics NK, China Light Rotterdam, een andere grote stad bezoeken, naar minimaal één dag van manuscripta. Ga ik zeker naar het concert van Pink samen met mijn zus en ga ik gewoon verder met genieten, fotograferen, lezen, leren, creatief zijn, hardlopen en bloggen.

2013-wensen-voornemens-en-in-de-planning

Hebben jullie al wat leuks in de planning?