2014 lees je boeken uit

2014 lees je boeken uit

In 2013 heb ik een lijstje samengesteld met welke boeken ik moest/wou lezen. Vorige week kon je lezen dat hier weinig van terecht is gekomen. Toch ga ik het dit jaar weer proberen. Sommige boeken schreeuwen namelijk om gelezen te worden en wil ik eigenlijk ook gewoon lezen maar ja dan komt er weer een nieuw boek binnen en dan moet dat eerst uit. Dit jaar ga ik boeken uit lezen en daar moet deze titel mij aan herinneren.

Lezend ben ik het nieuwe jaar ingegaan met een boek van Sharon Bolton genaamd Nachtmerries, het is erg spannend en leest lekker. Binnenkort zal ik er een review over schrijven en vanaf 14 januari zal het boek in de boekenwinkels ligt. Na dit boek wil ik beginnen aan de boeken op mijn lijstje.

Op mijn lijstje staan de volgende boeken:
Lauren Conrad – Beauty, Jodie Picoult – De tweede dochter, Anthony E. Zuiker – Level 26, Jill Mansell – Versier me dan, Monika Peetz – De dinsdagvrouwen, Sophia Kinsella – Wat spook jij uit, JK Roling – Harry Potter en de geheime kamer, Charles Maclean – De smaak van stilte

2014 lees je boeken uit

De lijst heb ik expres niet te lang gemaakt, misschien krijg ik dan in ieder geval deze 8 boeken in dit jaar gelezen en kan ik ernaast nog een aantal andere boeken lezen. Afgelopen vrijdag kreeg ik nog een nieuw boek binnen In het wild van Nadja Hupscher dat ik gewonnen heb bij Een letter meer graag, via twitter kreeg ik een epub van Vanessa Gerrits – Tweedehands Vleugels. Deze boeken gaan nu dan ook op het te lezen lijstje en ja het boekenfestijn is er weer einde deze maand dus er komen weer nieuwe boeken in het huis bij.

Welke boeken willen jullie dit jaar zoiezo lezen?