2014 Voornemens wensen en planning

2014 Voornemens wensen en planning

2014 een nieuw jaar met weer 4 seizoenen, 12 maanden, 52 weken en 365 dagen. De meeste dagen zal ik weer werkend doorbrengen maar er gaan zeker ook andere dingen gebeuren.

Deze maand staat er al iets leuks gepland en dat zal zeker niet het laatste zijn. Op 23 januari begint het boekenfestijn in Rotterdam Ahoy weer. 4 dagen waarop je kan struinen door de rijen boeken op zoek naar boeken voor een goedkopere prijs of naar de exemplaren die je niet meer vind. Donderdagavond staat bij mij en mijn zus al genoteerd in de agenda’s.

Een andere datum die wij al genoteerd hebben is 24 maart. De avond dat wij weer in Ahoy zijn, dit keer niet voor boeken maar voor de Backstreet Boys want die avond is het concert van deze boys.

Natuurlijk zijn dit niet de enige twee uitjes die dit jaar plaats gaan vinden want ik ga vast nog veel meer leuks doen zoals hardlopen, lezen, leren, fotograferen enz enz…..

Hardlopen
Ik eindigde 2013 met 659.46 km en hoop dit jaar met meer kilometers te eindigen. Op de planning staan al een aantal wedstrijden en voor twee ervan ben ik al ingeschreven. De 10 km CPC in Den Haag en de 10 km tijdens de marathon van Rotterdam ben ik al gegarandeerd van een plekje. De andere wedstrijden waar ik aan mee wil doen zijn; Zuidersterloop, Hemelvaartsdagloop, Ladiesrun, Inner circle run, ronde van west, ronde van nedstaal, schollebosloop, erasmusronde en om het jaar af te sluiten de bruggenloop van Rotterdam. Bijna allemaal 10 km en ik hoop dit jaar de 10 km onder het uur te gaan lopen, ik ben hier erg hard voor aan het trainen maar het heeft ook tijd nodig zodat ik niet geblesseerd raak.

Fotografie
Natuurlijk ga ik verder met fotograferen. Ik wil een lijst gaan maken van wat ik wil doen, fotograferen of iets in die trant. Dit jaar ontvang ik ook 8 keer het magazine photo digitaal op mijn deurmat en daar kan ik natuurlijk veel uit leren. Ik hoop ook dat kamera express weer een aantal leuke lezingen gaat geven want daar heb ik het afgelopen jaar weer veel geleerd, gezien en weer meer geïnspireerd en gemotiveerd geraakt. Dit jaar hangt mijn werk weer drie keer tentoongesteld. Twee keer in een bibliotheek en 1 keer in het gemeentehuis van Lekkerkerk.

Verder wil ik dit jaar gewoon lekker genieten, weer vaak naar Blijdorp gaan, dagjes strand of avondjes strand, naar het bos, uit eten, creatief zijn, genieten samen met mijn gezinnetje en lekker doen wat ik leuk vind.

Ik hoop dat jullie ook leuke dingen in het vooruitzicht hebben en gaan genieten van weer een nieuw jaar.

Bewaren