2017

2017 is here Happy new year

2017! Een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk, een nieuw boek. Het oude sla je om of zelfs helemaal dicht. Je hoopt op een beter jaar, pakt elkaar stevig vast en wenst elkaar het aller beste. Elke dag moeten we er het beste van maken en de mooie momenten van de dagen zien. Toch zien we 1 januari als een nieuw begin.

Het is symbolisch een nieuwe start. Een nieuw jaar met 365 dagen, 52 weken, 12 maanden, 4 seizoenen. Nieuwe kansen elke dag. Ondanks dat eigenlijk je leven gewoon doorloopt is het mooi om aan de start te staan van een nieuw jaar. Het blijft toch anders dan aan de start van een nieuwe week. Elk jaar probeer ik een lijstje te maken met wat ik wil bereiken en doen. Doelen stellen en nastreven. Het is motiverend om op te schrijven want op deze manier denk ik erover na, ga ik er voor mezelf dieper op in en maak ik plannen.

Mijn lijstjes zijn gemaakt en zal ik op de blog met jullie delen. Lijstjes zijn bij mij wel lijstjes om in te schrappen, dingen erbij te schrijven en uit te breiden. Want wat ik vandaag wil kan morgen wel weer anders zijn. Over doelen en plannen van de week meer want vandaag hebben we allemaal wel wat beters te doen. Ga langs bij wie je lief hebt en wens ze het aller beste.

Vandaag op 1 januari 2017 wil ik jullie een Gelukkig en liefdevol 2017 wensen. Maak mooie herinneringen, doe wat jij wilt en doe wat voor een ander. Er gaan dagen komen die je niet leuk vind maar kijk terug op die dag en zoek de geluksmomentje want elke dag heeft iets moois. Omring je met mensen waar jij vrolijk van wordt, die je positieve energie geven en je motiveren om te doen wat jij wilt doen. Maak er weer een mooi jaar van.

Veel liefs
Patricia