voorbij vloog

2021 Een jaar die voorbij vloog

2021 is voor mij een jaar die voorbij vloog. Ondanks alles wat in de wereld speelt en dat we bijna niks kunnen doen is dit jaar een jaar dat voorbij vloog hoe gek is dat. Op het werk is zo veel veranderd, twee collega’s die al lang bij ons werkten hebben ontslag genomen, we hebben twee nieuwe mensen alweer ontslagen en we hopen nu het goede team te hebben waar we mee vooruit kunnen gaan.

Door deze wijzigingen op het werk heb ik veel uren extra moeten draaien, zeven stappen extra moeten lopen en dat is best slopend. Hierdoor heb ik weinig vrij kunnen hebben en was ik gewoon veel moe. Het is logisch dat je dan het gevoel hebt dat het een jaar is dat voorbij vloog. Lang terugkijken op 2021 dat wil ik niet. Ik heb er geen behoefte aan toch wil ik er een paar momenten uitpakken waar ik enorm van genoten heb. Die momenten waren er zeker en ik geniet enorm van kleine dingen. Het wandelen in het bos, de zon die lekker op mijn gezicht, vlinders die voorbij vliegen of Mieps die lekker op me komt liggen.

Kraaltje en Croosje

De dag na mijn verjaardag was een hele mooie dag. Die dag mocht ik in het verblijf van Kraaltje en Croosje. Knuffelen met de varkentjes en wat doen ze dat graag. Een paar keer per maand komen we bij Kraaltje en Croosje en elke keer als we aan komen lopen gaan ze heerlijk knorren. Praten we tegen ze dan knorren ze lekker terug. Helaas zijn er bij de kinderboerderij ook wel eens minder leuke dingen. Knor is dit jaar bijvoorbeeld overleden en dat was ook echt ons maatje. Ik ben wel enorm blij dat we al zo vriendjes zijn geworden met Kraaltje en Croosje want dat maakt het verlies van Knor een stukje makkelijker. Ik besef me nu als ik deze foto zo zie dat deze bolletjes in een half jaar tijd alweer enorm gegroeid zijn.

Rotterdam Wandeling met Nicole

Iets plannen is soms best lastig zeker met alles wat continu veranderd. Een hele fijne dag was de dag dat ik met Nicole door Rotterdam ben gaan wandelen. Hier en daar even wat eten maar vooral genieten van het gezelschap en het uitzicht. Wandelen op plekken in Rotterdam waar we normaal nooit komen. Met een app een route volgen, uitleg krijgen over bepaalde punten maar ook van de route afwijken omdat ik weet dat Nicole sommige dingen wel wil zien zoals de Coolsingel met zijn schommels. Ja de Coolsingel die blijft toch speciaal.

voorbij vloog

Kleine fijne mooie dingen

De liefde voor planten die ik terugvond. Die liefde voor planten kan ik delen met een hele goede vriend maar zeker ook mijn zus en moeder. Mijn verjaardagscadeau wat ik zo niet verwacht had en zo blij mee ben omdat ik met mijn garmin horloge alles beter bij kan houden met mijn trainingen. Trainen weer in de sportschool een goede routine vinden. Alle fijne boeken die ik gelezen heb en dan vooral Grote panda & kleine draak was een prachtig boek. Verder kon je mij enorm blij zien wanneer ik Pokemon pakjes openmaakte en gewoon de fijne momenten met mijn ouders, zus, vriend en schoonouders. Dat zijn toch zeker de belangrijkste momenten gewoon lekker bij elkaar zijn. Een boterham mee eten bij papa en mama, lekker knuffelen met Binkey en Rebel bij Rianne en bankhangen bij mijn schoonouders.

Er zijn zeker nog meer ontwikkelingen geweest het afgelopen jaar waar ik trots op ben maar sommige dingen neem ik mee naar volgend jaar omdat ze nog niet afgerond zijn en als ik het wil zal ik het delen met jullie. 2021 vloog voorbij maar het is zeker toch nog een mooi jaar geweest ondanks dat er veel veranderde op het werk, Corona blijft doorgaan, er komen varianten en we moeten nog steeds alert blijven vind ik toch dat ik het goed gedaan heb.

Dit is de laatste post van 2021. Ik wens je een fijne jaarwisseling. In het nieuwe jaar gaan er weer nieuwe posts verschijnen, ik heb nog aardig wat mooie boeken liggen waar een recensie van gaat komen en heb nog veel meer te delen. Tot 2022!