aangebroken

2023 is alweer aangebroken

2023 is alweer aangebroken, heel cliché maar het gaat zo ontzetten snel een jaar. Deze eerste dag van het jaar is al voorbij gevlogen en voor ik het weet zal ook deze week alweer voorbij zijn. Drukke agenda’s met leuke afspraken zorgen ervoor dat het nog sneller gaat. Daarom tijd om lekker veel ruimte in de agenda te houden maar ook leuke dingen in te gaan plannen. Belangrijkste; zorgen dat de leuke dingen plaats kunnen gaan vinden. Helaas kan ik ze nog niet invullen in mijn journal want die is nog niet af. Zodra mijn journal klaar is ga ik alles invullen wat ik nu al weet.

Vannacht om 00:00 uur was het zo ver. Het nieuwe jaar werd aangebroken. Met sterretjes ging ik het nieuwe jaar in. We waren heerlijk thuis bij de katten. Al hebben we de katten heel de avond moeten missen want ze waren zo bang midden in Ware zone. De knallen heel de dag vind ik zelf ook niet fijn. Beetje overprikkeld door al het geluid maar ernaar kijken als het donker is dat vind ik wel weer tof. Bij ons ging het goed los en met prachtige pakketten dus bedankt overbuurman. Tot diep in de nacht gingen ze door. Eenmaal boven in bed kwam Donder tevoorschijn om lekker veilig bij mij onder de dekens te kruipen. Beter kan een jaar niet beginnen.

Over 2023 heb ik nog niet veel nagedacht. Waar ik normaal alle blogs heb voorbereid heb ik het dit jaar even losgelaten aan het einde van het jaar. Na kerst was ik vrij en ik heb ook echt even vrij genomen. Alleen nog één boek lezen omdat ik het zelf wilde en het eindejaar verslag schrijven verder niks moeten. Ik wil altijd graag wel een beetje een planning hebben en die gaan jullie van de week denk ik wel lezen.

Voor nu wil ik jullie als lezer bedanken voor de mooie en leuke reacties die ik krijg het hele jaar door. Jullie bezoeken waardeer ik want elk bezoek zie ik aan de statistieken dus ook al reageer je nooit is het niet erg ik weet dat je het leest of bekijkt en dat maakt me blij. Ik wens jullie veel geluk, gezondheid en mooie momenten voor 2023. Maak er een mooi jaar van, kijk naar de kleine dingen die je gelukkig kunnen maken en geniet vooral.

Ik hoop jullie weer te voorzien van fijne boekentips en leuke andere posts.