28 op 28 juni + winactie

28-op-28-juniNu gaat het toch echt steeds meer klinken; achtentwintig. Vandaag ben ik 28 geworden op 28 juni, wat ik wel extra leuk vind klinken. In deze jaren heb ik al veel mooie dingen gedaan en nog meer mooie dingen zal ik zeker gaan beleven. Het jaar naar mijn 28e toe is er veel leuks gebeurt. Zo kwam precies een jaar geleden Sweety, tegenwoordig ook wel Mieps genoemd bij ons wonen en Binkey bij mijn zus. Binnen no-time waren Donder en Mieps dikke vrienden. Ging ik in september voor het eerst vliegen en op vakantie met mijn vriend naar Barcelona waar we echt enorm genoten hebben en vast nog eens terug zullen komen. Was mijn eerste expositie in november een feit, ontworp ik enorme stickers en een hele leuke trouwkaart. Het afgelopen jaar heb ik ook weer enorm veel foto’s gemaakt waaronder veel foto’s van en voor mijn Opa. Werden er nieuwe plannen gemaakt voor exposities en gingen we een week op vakantie naar Rome. Maar ook de kleine dingen die ik het afgelopen jaar heb meegemaakt zal ik niet vergeten; naar manuscripta met mijn zus, de hemelvaartsdagloop, naar Blijdorp met mijn ouders, het concert van Pink, fotograferen in de avond met mijn vader in Rotterdam midden op de trambaan en natuurlijk alle mooie momenten van onze kleintjes.

Vandaag wordt geen hele bijzondere dag, ik ga gewoon werken met natuurlijk een gebakje voor mijn collega’s. In de avond wil ik met mijn ventje een hapje gaan eten en de rest van de avond met onze katjes doorbrengen. Morgenavond zal ik mijn verjaardag vieren maar lekker klein want ik vindt het leuk maar hou er niet helemaal van al die mensen over de vloer en die drukte.

Omdat ik jarig ben hoop ik leuke cadeautjes te krijgen maar ik wil niet alleen krijgen, vandaag wil ik ook iets geven. Je kan dit weekend meedoen aan deze winactie en in de loop van volgende week kies ik de winnaar uit. Je kan onderstaand setje boekenleggers winnen.

Om deze set boekenleggers te winnen moet/mag je een paar dingen doen

  • Mag je mij volgen op Bloglovin
  • Mag je mij volgen op Face­book
  • Moet je een com­ment achter laten waarom jij de boekenleggers wilt winnen en geef een geldig email adres op
  • Delen mag natuurlijk altijd

giveaway