29 and counting

29 and counting

Afgelopen zaterdag was mijn verjaardag en ik heb een heerlijk verjaardag weekend gehad, genoten, leuke cadeaus gehad, heerlijk gegeten en gesport. Het was een dag/weekend zoals ik wou.

Vrijdagavond begon met een etentje met vrienden thuis. Lekker relaxed en allerlei hapjes. Zaterdag, mijn verjaardag begon ik de dag bij mijn opa om samen een tompouce te eten, hierna reed ik naar de sportschool voor de les Body Balance. Even een cadeautje voor mezelf gekocht, het boek kieft en toen naar huis. Ik ben Peter Pan gaan kijken, heerlijk. Een birthday run van 3 km hoorde er ook nog bij en toen de kleine zeemeermin. In de avond ben ik heerlijk gaan eten met mijn ouders, schoonouders, vriend en zus. En de dag sloten we af met een voetbalwedstrijd heerlijk op de bank met een lekker geurtje er gelijk bij.

Zondag hebben we natuurlijk gekeken naar het Nederlands elftal, samen met vrienden en onbekenden keken we de wedstrijd en was dit nog een mooi cadeau om het mooie weekend af te sluiten.

Mijn 29e jaar is in gegaan en voelt natuurlijk net als gisteren en de dag ervoor. Heb ik plannen voor dit jaar? Natuurlijk, net zoals ik altijd plannen heb, niet omdat ik nu opeens 29 ben en volgend jaar alweer 30 wordt ga ik hele andere plannen maken. Mijn verjaardag valt bijna op de helft van het jaar en ik kijk dan wel altijd even wat ik nog wil doen dit jaar. Ik wil zoiezo meer fotograferen, het laatste half jaar, driekwart jaar heb ik het toch wat laten liggen en ik mis het. Minimaal 1x in de week een rondje wandelen met mijn camera hoeft niet zo moeilijk te zijn. Het kan zelfs al voor 10 minuten. Meer lezen, ondanks ik toch aardig wat boeken al heb gelezen vind ik het nog wat weinig en wil ik meer lezen, met de drie boeken hierboven moet het voor de komende maand wel goedkomen.

29 and counting

Ik moet ook niet vergeten om naar de dierentuin te gaan want ik vergeet het gauw, ik hoef er alleen maar heen te rijden en mijn pasje te laten zien meer niet. Toch ben ik nog maar 2 keer geweest dit jaar en dat is echt veel te weinig. In de zomer gaat het hopelijk iets gemakkelijker.

 En nu op naar de 30! Het is maar een leeftijd, ik ga blijven genieten, leren en zien.