31

30 wordt 31

Jip it’s my birthday! Vanmorgen om net iets voor half 6 ben ik 31 jaar geworden. Wat een irritant getal haha ik vind het geen mooi getal, 30 vond ik mooi, 31 vind ik raar. Geen logica ik weet het maar dat ben ik. 

Dus vandaag ben ik jarig en wat ga ik dan doen? Het is een gewone werkdag en dat is best vreemd. Vaak ben ik vrij op mijn verjaardag maar dit jaar is een collega vrij dus zit een vrije dag er niet in. Niet heel erg hoor want het is dinsdag om dan vrij te zijn zo midden in de week vind ik vreemd.

Vandaag is een bijzondere dag want vanavond ga ik naar de Coca Cola fabriek. Op mijn verjaardag naar de fabriek waar ze mijn favoriete drankje maken. Ja ik drink weer cola, nee daar heb ik geen spijt van en ook geen spijt van de dagen dat ik het niet dronk. Ik drink het nu veel minder dan dat ik deed. Maar terug naar het leuke gedeelte ik ga dus naar de Coca Cola fabriek, de fabriek waar liters en liters cola is, waar het in de flessen gaat. O wat vind ik dat tof om te gaan bekijken. Een perfect cadeautje voor mezelf dat ik daar heen mag van mezelf op mijn verjaardag. Ik ga samen met een andere cola verslaafde dus dat gaat vast gezellig worden. Ik ben heel benieuwd in ieder geval.

Mijn verjaardag ga ik in het heel klein zaterdag vieren maar verder niet daar ben ik een paar jaar geleden mee gestopt. Vorig jaar werd ik 30 en toen stelde ik een lijstje op voor de komende 10 jaar. Wat ik opschreef? Dit zijn de punten die ik noteerde De marathon van Rotterdam lopen, Verhuizen, Een hondje, Naar New York, Terug naar Rome. 

Van de grotere doelen kan ik nog niks wegstrepen. Ons huis functioneert het grootste deel van de tijd aan onze wensen het is groot genoeg voor twee maar een echte werkkamer voor ons allebei zou wel erg fijn zijn. Met één zou ik ook al blij zijn. Het hondje hoort bij een groter huis dus nog steeds dromen van een labrador puppy. New York en Rome wat zou ik daar graag heen willen en dat gaat nog wel gebeuren maar niet meer dit jaar. De marathon van Rotterdam, ik heb een mini stukje over het parcours gelopen tussen de marathon lopers maar nog niet zelf die magische afstand gelopen. Ik ben er wel over na aan het denken hoe ik daar ga komen en de voorbereidingen zijn begonnen, er gaat weer een halve marathon gelopen worden en ik werk eraan om sterker te worden.

Het was weer een mooi jaar met mooie en minder mooie momenten. Een jaar waarin ik weer nieuwe dingen heb geleerd. Veel heb kunnen hardlopen, lezen en leuke dingen doen.

Mijn jaar als 31 jarige hoop ik weer met veel mooie momenten te mogen vullen. Ik begin in ieder geval goed met vanavond een bezoek aan de Coca Cola fabriek met Maaike, donderdag met Zélia voor Just keep running naar Runners world voor een runfluencer avond, de diergaarde blijdorp run van de Rotterdam Running Crew met Alyssa, workout day in Eindhoven met de hele crew. Ooo en dit is alleen nog maar de maand juni en juli.

Fijne dag allemaal ik ga er een mooie dag van maken.

 

Bewaren