5 minuten

5 minuten journal

Journals heb je in zo veel verschillende vormen. Ik bezit heel wat journals en voeg daar nu het 5 minuten journal aan toe. Het gaat voor mij om een moment van ontspanning, terug kijken naar wat ik heb en vragen beantwoorden die ik misschien anders zelf niet zou stellen. 

5 minuten

Maak positieve en langdurige veranderingen in je leven met dit journal in slechts vijf minuten per dag.

Verander je kijk op de wereld met deze handige gids om dankbaarheid te vinden. De dagelijkse oefeningen moedigen je aan om te reflecteren en focussen op je gedachten en bieden je daarnaast diepgaande check-ins en challenges en inspirerende quotes om je het hele jaar door gemotiveerd te houden. Dit 5 minuten journal is alles wat je nodig hebt om meer positiviteit, geluk en dankbaarheid in je leven te brengen.

5 minuten

De looks van de 5 minuten journal

Met zijn 190 x 147 mm formaat is deze 5 minuten journal een mooi formaat. Met afgeronde hoeken aan de rechterkant is het een mooi afwerking. De details daar let ik op. Zachte kleuren sieren de cover en de tekst heeft een spot uv-lack. De illustraties die Emilie Anne Jenks heeft gemaakt zijn vrolijk en minimalistisch. Ze stralen een vrolijkheid uit.

Aan de slag…

Elke week heb je andere vragen in deze journal. De linker en rechterpagina bevat één week. Voor elke vraag staat de dag dat je hem kan invullen en het weekend heeft altijd dezelfde vraag; Waar was je deze week het dankbaarst voor?

De drie mooiste geluiden

Het beste concert waar je ooit bent geweest

Je comfortabelste kledingstuk

Dit zijn drie vragen die je tegen kan komen en gaat beantwoorden. Van vragen over de buurt, uitjes en vakantie tot de toekomst en keuzes. Alles komt voorbij en ik denk dat ik bij sommige punten wel echt even moet nadenken en dat vind ik juist leuk.

Om de paar weken kom je een dubbele pagina met tekst of extra invul tegen. Even wat tekst, wat motivatie of dingen waar je op kan gaan letten de komende tijd. Wil je net als ik op een leuke manier journalen en tot rust komen dan raadt ik je deze 5 minuten journal aan. Ik heb hem nog lang niet vol natuurlijk maar ik ben al wel heel enthousiast. Een week of dag overslaan is niet erg vul hem de volgende dag in en sla die week over. Niks moet alles mag. Wil je hem ook? Bij bol.com te koop voor € 15,99 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus