Interieur

50 interieurprints

In huis vind ik het leuk om accessoires te wisselen met de seizoenen. Even het interieur veranderen. Lente daar horen frisse dingen bij. Bij herfst bladeren, pompoenen en warme kleuren. Bij de zomer vind je bij ons veel schelpen en in de winter meestal kerst dingen of helemaal niks meer. Aan de muur vind ik het wisselen altijd wat lastig. Groot aan de muur hangt Donder, Feyenoord en ons kunstwerk gekocht in Barcelona. Boven heb ik wel een wand waar ik prints wissel.

Met het boek 50 interieurprints kan ik heel het jaar los gaan met het wisselen van prints. Vaak zijn leuke prints voor aan de muur duur om aan te schaffen. Zie je een leuke print kosten ze vaak al twintig of zelfs dertig euro per stuk. Ga je echt voor de specialere dan kan je daar nog een paar tientjes bij doen. Toch is het leuk om af en toe te wisselen maar wel als het betaalbaar blijft. Uitgeverij BBNC heeft daar een hele mooie oplossing voor. 50 interieurprints in één boek.

Deze hippe, kleurrijke, stijlvolle prints zijn betaalbaar en een goed alternatief voor de duurdere. Lijst ze in of plak ze direct op de muur en combineer verschillende prints tot een mooie verrassende compositie op de muur. Je kan ze neerzetten op tafel of de kast en je interieur net wat meer sfeer geven door de juiste plaat te kiezen. De posters zijn gemaakt door veel verschillende illustratoren en fotografen waardoor en veel verschillende smaken in het boek gecombineerd zijn en er voor iedereen wel wat bij zit.

Het is echt een boek alleen laat je dit boek niet heel. De posters zijn gemakkelijk uit de lijmrand te scheuren en zijn afgedrukt op 250 grams tweezijdig sulfaatkarton. Dit papier is heel stevig en zorgt daardoor dat het bij het uitscheuren niet direct kapot gaat. Het formaat is van de prints is A4.

In het boek vind je hele diverse prints. Van illustraties tot landschappen, van zwart wit tot heel veel kleur en zelfs van ouderwets tot modern. Voor iedereen zitten er wel een aantal prints in om op te hangen of neer te zetten. Terwijl ik het boek doorbladerde werd ik heel veel keer enthousiast. Rianne nam een kijkje en pikte er zo een paar uit die ik ook mooi vond.

Niet alleen in mijn huis maar ook bij Rianne zullen er prints te zien zijn die afkomstig zijn uit dit boek met 50 interieurprints. Dit boek is een onderdeel uit de Flowers & Birds collectie waar ook de planner uit komt. Naast dit boek hebben ze ook de Babykamerprints. Deze prints zijn ook super gaaf en hoe leuk is het om ook in die kamer te kunnen wisselen met wat je kleintje ziet.

De print zijn niet alleen mooi om in te lijsten. Ze zijn ideaal om te gebruiken als achtergrond wanneer ik bijvoorbeeld een foto maak voor instagram. Zie hieronder hoe ik één van de prints gebruik als achtergrond. Geen saaie kleur maar een mooie plaat als achtergrond die goed aansluit bij het onderwerp. Links zie je nog de ruwe foto maar rechts zie je wat een achtergrondje doet met het beeld wat ik wil hebben. Het versterkt de kleuren en is niet saai.

Wil jij kunnen wisselen van prent, foto of illustratie en dat wel 50 keer dan is dit interieurprints boek iets voor jouw. Het boek is voor €14,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC

Bewaren