999 vragen

999 vragen aan jezelf – deel III

Deel III van 999 vragen aan jezelf maar voor mij het eerste deel. Wel ben ik pas geleden begonnen aan het jaarboek 999 vragen aan jezelf. Hierin heb ik al veel vragen beantwoord en was ik dus enorm enthousiast over een vragenboek dat ik ook naar een normaal vragenboek benieuwd was.

De look en feel van deel III 999 vragen aan jezelf

Een stevige soft cover kaft van 18 x 13 cm, roze met een ruitpatroon in spot uv-lack en een papierenband waarop het deel staat geschreven en wat het voor boek is. Wanneer je de papierenband weghaalt heb je een hele roze cover, geen titel helemaal niks. De kleur is echt mijn kleur, ik wordt heel vrolijk van deze uitstraling en de kleur en de papierenband steken mooi af bij elkaar.

999 vragen

De pagina’s hebben dezelfde kleur en ruitpatroon als de cover maar dan met een wit vlak zodat alleen de randen gekleurd zijn. In het witte vlag is in het zwart de tekst gezet en lijnen, balletjes of pijlen zijn in het roze. Het is allemaal één rustig geheel, erg fijn. De leeslint is in hetzelfde roze. Voor mij persoonlijk had de leeslint niet gehoeven want ik beantwoord niet op volgorde maar wanneer je op volgorde de vragen wilt beantwoorden is de leeslint natuurlijk ideaal.

999 vragen

999 kersverse vragen

999 kersverse, splinternieuwe, nog nooit eerder gestelde vragen aan jou, jezelf en je eigen! Verwerf nieuwe inzichten, reflecteer, kijk vooruit, spreek wensen uit, evalueer, geef cijfers – er is niets leuker dan bezig zijn met jezelf. In ‘999 vragen aan jezelf – deel III – word je wederom onderworpen aan een ongekend vragenvuur. We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot heden en over de toekomst. Er zijn open vragen, meer keuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, 10-puntsschalen, diagrammen… we halen echt alles uit de kast om jou nog meer zelfkennis te verschaffen. Na deze 999 heb je een kant-en-klare handleiding en leidraad voor jezelf, je partner, kids, kleinkids, ouders, broers, zussen, collega’s & vrienden.

Wat voor vragen worden er gesteld?

De vragen in dit boek zijn enorm divers. Wat is jouw favoriete vorm van openbaar vervoer? Op welke Waddeneilanden ben je geweest? Zou je willen verhuizen? Maar het bestaat niet alleen uit deze vragen je moet ook kiezen tussen twee woorden of zinnen, Ja of Nee beantwoorden, aanvinken wat bij jouw past of wat jouw antwoorden zijn. Het is echt heel divers wat je voorgeschoteld krijgt en geloof me je beantwoord in no-time heel wat vragen. Het werkt een klein beetje verslavend. Ik heb op een avond heel wat ja of nee pagina’s achter elkaar gedaan omdat ik dat zou leuk vond.

Je kan bij vraag één beginnen en dan zo doorwerken naar nummer 999 maar het hoeft niet. Je kan random een bladzijde openslaan en die pagina alle vragen beantwoorden. Persoonlijk vind ik dat de leukste manier. Random een pagina openslaan en die vragen beantwoorden. Het is een boekje wat je heerlijk bij het opstaan kan doen of bij het naar bed gaan even een momentje voor jezelf.

WIl jij ook een stel leuke vragen aan jezelf stellen, geloof me het is verslavend dus ik zou zeggen doen. 999 vragen aan jezelf deel III is te koop voor € 14,99 bij Bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC