jaarboek

999 vragen aan jezelf – jaarboek

Vragen beantwoorden vind ik erg leuk. Althans vragen beantwoorden waar ik het antwoord van kan opschrijven en soms even de tijd heb om over het antwoord na te denken. Stel je me direct vragen vind ik dat echt wat minder leuk. Ik heb een mooi jaarboek waar 999 vragen staan die ik aan mezelf kan stellen. Het wordt een terugblik op het afgelopen jaar. 

jaarboek

Dit boek staat bomvol vragen over jezelf over het jaar dat achter je ligt. Het puilt uit met vragen over alle aspecten van je dagelijks leven in het afgelopen jaar: wat je hebt gedaan, wat je dacht, wie je zag, wat je vond, wat je voelde en wat je wilde – en we laten je ook nog even vooruitblikken naar het jaar dat voor je ligt. Er zijn open vragen, ja/nee-vragen, tweekeuze-dilemma’s, vragen je alleen met een cijfer kunt beantwoorden, meerkeuzevragen & cijferschalen. Er is maar één regel: je moet antwoorden. Voel je vrij om waar nodig bij antwoorden toelichting te geven in de kantlijn.

jaarboek

Looks en feels van het jaarboek

Het jaarboek is bijna A5 formaat wat een fijn formaat is omdat het makkelijk in je tas past maar ook gemakkelijk in je hand ligt. De cover heeft een wikkel met een soft touch feeling. De cover zelf heeft een mooi design met bladeren en de bladeren hebben een spot uv lak wat de bladeren laat stralen. Haal je de wikkel van het jaarboek af dan heb je alleen de bladeren en zie je niet meer wat voor boek het is. Het rustige en frisse design wordt binnenin helemaal doorgetrokken. Ik vind het een fijne sfeer met één kleur design.

Wat voor vragen?

Het is de eerste keer dat ik een boek vol vragen heb aan mezelf zoals dit. Het zijn echt leuke vragen. De ene pagina kies je tussen twee woorden maar een bladzijde verder beantwoord je wie er gestorven en geboren zijn het afgelopen jaar. Vragen als welke drie dingen had je elke keer bij je en op welke drie adressen ben je het meeste geweest. Echt hele random vragen maar om over een paar jaar terug te lezen enorm leuk. Dit is leuk om het afgelopen jaar nog eens na te lopen. Daarnaast denk ik dat het over een paar jaar leuk is om terug te lezen wat ik dit jaar heb ingevuld en dan te vergelijken met de dan huidige situatie.

De vragen zijn genummerd maar je bent natuurlijk vrij de vraag te beantwoorden die jij nu wilt. Heb je zin in vraag 892. Wat heb je geleerd of 542 Met wie heb je het hardst gelachen, jij maakt de keuze wanneer je ze beantwoord het enig is je moet ze beantwoorden.

Ik heb al heel wat vragen beantwoord en bullets ingekleurd met mijn keuzes maar de komende tijd ga ik nog veel vragen beantwoorden want 999 vragen in dit jaarboek zijn nog niet beantwoord. Wil jij ook een leuk jaarboek ter herinnering hebben dan zou ik dit mooie jaarboek met 999 vragen aan jezelf zeker kopen. 999 vragen aan jezelf het jaarboek is te koop voor € 14,99 bij Bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC