A walk around town

A walk around town

 Veel te weinig stap ik naar buiten om een rondje te wandelen met mijn camera. Het hoeft maar een klein rondje te zijn om veel moois tegen te komen. Pas geleden bewees mijn mini rondje dat weer.

Iets wat ik erg mooi vind zie je hieronder. In een sloot vol met kroos groeien er nog waterlelies. Het mooist vind ik ze zoals hieronder met een zachte roze gloed. Vaak genoeg zie ik ze niet of wanneer ik geen camera bij me heb. De volgende dag als ik dan terug ga naar de plek zijn ze vaak al verdwenen.

 Maar een klein stukje bij huis vandaan kan ik al wat vinden om te fotograferen. Het hoeft niet heel bijzonder te zijn om mooi te zijn. Als ik maar kan oefenen en wat moois voor mijn lens heb met mooie kleuren.

Bij de zomer horen ook vlinders en laten wij nu net een straat hebben met allemaal vlinderstruiken. Als je geluk hebt zitten ze helemaal vol met vlinders maar op de tijdstippen dat ik er kom is het vaak rustig en zie ik een paar vlinders.

 De laatste foto is een beeld bij de kerk voor de deur. Compleet is het lelijk maar een stuk ervan op de foto nemen en er dan naar kijken heeft wel wat. Het is dan opeens heel anders. Ik zie alleen de lijnen, de vleugels en het gezicht. Niet de drukke achtergrond en de plek waar hij maar is neergezet.

Zo’n klein rondje is heerlijk en moet ik echt vaker doen. Gewoon 10 minuten of een half uurtje even een stukje van het dorp bekijken en elke keer een andere route nemen.