About DonderDesign

Profielfoto-donderdesignWelkom op DonderDesign, ik ben Patricia, ik hou van ontwerpen en fotograferen het zijn mijn passie’s, obsessies en ontspanning. Hier laat ik jullie graag werk zien van wat ik maak maar ook van wat mij inspireert.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en sindsdien werkzaam in de grafische industrie als grafisch vormgever. Naast mijn werk ben ik ook enorm creatief met ontwerpen, knippen plakken en fotograferen.

Inspiratie, design, mode, zelfgemaakte dingen en fotografie  zijn de vijf dingen die me op dit moment het meest bezig houden. Naast mijn vriendje en lieve katten natuurlijk. Dag in dag uit zoek ik naar dingen die me inspireren. De inspiratie kan komen van tv, internet, uit tijdschriften of iets wat ik zie op straat. Het kunnen foto’s, bladeren, materiaal of een gebouw zijn. Als ik iets inspirerend zie zal ik het laten zien op mijn blog.

De naam DonderDesign komt van één van de twee katten namelijk Donder. Hij ligt graag op de printer en kijkt mee als ik dingen aan het ontwerpen ben. Ik hou van mode, heb grote interesse in design,  fotografie en zoek graag op internet naar nieuwe dingen. Creatief bezig zijn is voor mij een dagelijkse bezigheid is het niet met stof of papier, dan wel met de alledaagse dingen zoals koken.

Wil je meer weten over mij of in contact komen met mij? Je kan me altijd mailen. Maar je kunt natuurlijk ook een bericht achter laten op mijn blog.