De persoon achter DonderDesign

Hi! Welkom op DonderDesign, leuk dat je een kijkje komt nemen. In het kort zal ik me hier even voorstellen, wil je meer weten of heb je vragen dan kan je altijd een e-mail sturen naar patricia@donderdesign.nl.

Ik ben Patricia, geboren in 1985 en woon in Zuid-Holland in een fijn klein dorpje maar dicht genoeg bij mijn favoriete stad Rotterdam. Ik ben Grafisch Vormgever en Office Manager van beroep, dochter van twee lieve ouders, zusje van mijn beste vriendin, mama van mijn twee rode monsters Donder en Mevrouw Mieps en al jaren de vrouw van mijn gekke, lieve man.

foto-aboutpage

Ik vind het heerlijk om te fotograferen, lezen, hardlopen, actief bezig te zijn, werken aan nieuwe (graphic) designs en natuurlijk bloggen. Te veel tijd besteed ik op  Instagram Facebook Twitter en Pinterest maar dit zijn juist plekken die me ook inspireren. Ze inspireren me bij het ontwerpen, bij het zoeken naar nieuwe boeken of om gemotiveerd te raken wanneer ik even geen zin heb om te hardlopen maar eigenlijk wel zou moeten.

In mijn dagelijkse leven ben ik vijf dagen in de week te vinden op mijn werk en daar mag ik me uitleven met Grafisch ontwerp maar ook met printen, afwerking en de laatste hand van producten. Het is super leuk om te zien hoe een product van niks iets wordt en wanneer je dat van begin tot einde zelf maakt is nog specialer. Naast mijn werk ben ik veel bezig met mijn blog; foto’s maken, boeken lezen, dingen uitzoeken en verbeteren. Vroeger las ik al veel. ik kon met een tas vol boeken thuiskomen en dan lezen of doorbladeren en genieten. Door mijn studie was ik het een beetje verloren maar langzaam kwam het weer terug en ben ik weer een boek verslaafde. Zo zit er in mijn tas altijd minimaal één boek. Lees ik dan alleen maar? Nee zeker niet ik doe ook graag hardlopen en heb in 2015 mijn eerste halve marathon gelopen en probeer ik zo veel mogelijk te genieten van mijn rondjes door de natuur. Hobby’s aan overvloed en hier op dit plekje deel ik mijn inspiratie, momenten en recensies met je.

 

Take time to do what makes your soul happy ♥

 

Leave a Reply