Achter de schermen

Achter de schermen is het weer lekker druk. Begin juli heb ik weer een expositie van twee maanden dus moet er het een en ander voorbereid worden.

Zo ging ik vorige maand de locatie bekijken, schreef ik op welke plekken ik met welke foto kon vullen, wat ik met de vitrinekasten ging doen en maakte ik nog een aantal grafisch items af voor de expositie.

Achter de schermen

Naast dit alles wil ik ook dat mijn site goed werkt, overzichtelijk is en fijn kijkt. Ik heb dus kleine aanpassingen gedaan waar ik zelf zeer tevreden over ben. Toen dit klaar was heb ik ook wat aanpassingen gemaakt aan mijn facebookpagina.

Mochten jullie het leuk vinden om mijn site te bekijken dan hoor ik graag of hij fijn werkt, wat je mist en wat er verbeterd kan worden zodat ik dit kan gaan doen.

Alvast bedankt voor jullie reacties