bont

Active Life; Bont en blauw

Bont en blauw zo voelde ik me afgelopen week. Niemand die het zag, niemand die het merkte alleen ik. Gelukkig dat niet iedereen het zag want dat zou wel een beetje raar zijn als je weet waar ik bont en blauw was/ben.

Bont en blauw

Maandagavond had ik weer een afspraak bij de fysio. Dit keer onverwachts een vervanger, meestal ben ik daar geen fan van. Je moet alles uitleggen terwijl je eigen fysio je vaak al jaren kent. Maar goed misschien kon ze een nieuw lampje laten schijnen op mijn klachten. Het masseren doet zeer dat weet ik en ik geef altijd aan ga gewoon maar door want het moet eruit. Mijn grens van stoppen gaat wel ver. Na de behandeling voelde mijn bil een stuk losser. In de auto merkte ik wel dat ik niet goed kon zitten. Die avond kleurde mijn bil van mijn eigen kleur naar blauw. De volgende dag donkere blauw/zwart en erop zitten was geen pretje. Oefeningen had ik meegekregen maar heel eerlijk geen idee meer wat ik moest doen. Ik vergeet dat zo ontzettend snel.

Wandelen in de avond

Op mijn werk beweeg ik veel maar ik merkte dat ik wat extra beweging nodig had dinsdag. Extra beweging om de bil in beweging te houden. Dus ging ik een rondje wandelen in het donker, niet mijn sterkste punt maar ik heb het gedaan. Daarna nog even het springtouw gepakt voor een paar jumps. Het wandelen activeert natuurlijk de spier en hopelijk de doorbloeding zodat het snel beter zou gaan.

De sportschool in maar heel anders trainen

Woensdagavond reed ik naar de sportschool. Het was er best druk. Gewoon de drukte die ik normaal ook al niet fijn vond. Het krachthonk vinden te veel jongetjes opeens leuk. Wat komen jullie opeens doen? Ik pakte de crosstrainer weer eens. Om te kijken hoe ik ervoor stond deed ik de conditietest en daarvoor slaagde ik glansrijk.

bont

Hierna ging ik naar de bovenverdieping voor de lat pull down voor ik mijn matje uitrolde en aan de slag ging met de trx en de balance bal. Even weer wat trainingen voor de core stabilitie. Terwijl ik aan het trainen was gingen steeds meer mensen weg en heb ik gewoon weer eens een uur getraind zo lekker.

Het weekend beginnen in de sportschool

Het weekend beginnen in de sportschool vind ik heerlijk. Normaal is dit de rustigste avond in de sportschool. Helaas geen feestjes en partijen dus waar spreken de mannen nu af, juist in het krachthonk. Nou daar kwam ik ook even bij maar maakte wel duidelijk dat ze afstand moesten nemen. Trainen voor het weekend vind ik echt lekker. Even de week achter je laten in de sportschool.

Sunday runday

Die bil is nog steeds blauw en gevoelig. Kan er ook zo lekker weinig aan doen. Hardlopen wilde ik wel maar heel eerlijk wilde ik niet te veel van mijn lichaam vragen. Daarom deed ik 2 minuten wandelen en 1 minuut hardlopen en dat zeker wel een stuk tien keer denk ik. Het ging helemaal perfect en het was lekker om buiten te zijn en te genieten van de natuur. Helaas aan het einde was het minder leuk want een stortbui over me heen. Hierdoor kwam ik nat thuis en kon ik mijn korte workout thuis in een natpak doen. Wel goed om dit direct te doen om als cooling down te doen voor ik ging douchen.

Een week die anders verliep maar aangepast wel lekker actief geweest. Mijn fysio afspraak voor aankomende week zeg ik af want er komt nu even niemand aan mijn bil. Die geef ik even rust en dan mag er volgende week weer naar gekeken worden.