tellen

Active life; De minuten tellen door

Drie workouts en drie keer hardlopen de afgelopen week. De minuten hardlopen tellen door en deze week waren het niet de makkelijkste minuten. Ik trainde dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op zondag maakte ik er een dubbele training van omdat ik dacht dat het wel zou gaan.

De minuten tellen door

Drie hardlooptrainingen en alle drie weer zo verschillend. Mijn eerste rondje deed ik dinsdag. De training bestond uit 21 minuten hardlopen. Ja de minuten tellen door, we gaan boven de 20 minuten. Het ging van 6:48 naar 6:58 en aan het einde 6:46 3.06 kilometer legde ik af aan één stuk maar het voelde echt mega zwaar. Ik denk door het benauwende weer. Ik was blij en trots dat ik het volhield maar er was geen hell yeah moment. Zaterdag toen de tweede training op de planning stond voor hardlopen kwam dit moment al helemaal niet. Ik had boodschappen gedaan en daarna ging ik hardlopen. Nog lekker rustig buiten en geen regen. Perfect zou je denken. Nou mega zwaar doordat het enorm benauwd was echt nog erger dan dinsdag. Deze 21 minuten haalde ik de 3 km net niet 2.98 kilometer en daar kan je dan zeker zien dat ik het een stukje zwaarder had. Het is nog steeds best ver maar het tempo liet ik steeds verder zakken om wel de minuten vol te houden. Dat was voor mij echt het belangrijkste.

tellen

Combi training

Zondag deed ik een combi training. Dit heb ik nu een paar keer gedaan en de vorige keren beviel het echt best goed. Dit keer had ik wel een aanpassing nodig. Het hardlooprondje was 1 minuut wandelen en 3 minuten hardlopen en dat 9 keer. Dit ging echt perfect. Ik liep lekker en de minuten vlogen voorbij. De training erna was een stuk zwaarder. Mijn benen wilden niet meewerken en toch stonden die op het programma. Mijn armen hadden rust nodig. Een kleine aanpassing in mijn workout maar daardoor kon ik de workout wel doen. De billen even laten burnen.

De sportschool blijft onwennig

Eerlijk, de sportschool blijft echt nog een beetje onwennig. Ik wil niet te dicht in de buurt komen van anderen en je hebt mensen die in groepjes trainen dus ik ben vooral buiten te vinden waar ik bijna altijd het hele terrein voor mezelf heb. Zo fijn is dat. De roeiapparaten staan buiten, de trx hangt er, barbells in de container net zoals alle gewichten. Ik kan bijna alles buiten doen op een paar oefeningen na voor mijn armen die moeten met een apparaat maar dan ga ik als het wat rustiger weer is naar binnen en doe ik daar twee of drie apparaten. Ik ben bezig en probeer weer een sterke armpartij te krijgen en bezig zijn is het meest belangrijke.

Soms is het lastig om te trainen, wat ga ik doen, wat is er vrij maar eigenlijk vormt er altijd wel een plan wanneer ik bezig ben.