totaal

Active Life; De planning liep totaal anders

Een week die totaal anders verliep. Op zondag maakte ik mijn planning voor de week. Dinsdag hardlopen, woensdag sportschool, donderdag hardlopen, vrijdag sportschool, zaterdag home workout, zondag hardlopen. Dit liep totaal anders toen de week vorderde.

Dinsdag vondt ik het heerlijk om even mijn benen te strekken buiten. Ik had bijna heel de dag gestaan en bewogen maar de drang om te bewegen was er wel. Dus hardloopschoenen aan en even heen en weer door de weilanden. Een korte training bestaande uit 2 minuten wandelen en 5 minuten hardlopen en dat 4x. De training ging goed maar door de enorme drukke werkdag zat ik er niet lekker ontspannen in helaas.

Woensdag was de bedoeling om naar de sportschool te gaan. Het sporten in de sportschool voelt anders momenteel. Het is zo opletten dat de ander en ik afstand houden, alles schoonmaken, het is minder ontspannen. Ik voelde aan alles dat het me deze dag niet goed zou doen om te sporten in de sportschool. Geen goede focus wist ik dat ik zou krijgen en dus niet goed zou kunnen trainen. Ik reed naar huis maakte eten en later op de avond schoof ik de tafel opzij om te trainen thuis. Wel even wat doen, ongeveer een half uur en dat voelde goed.

Donderdag koos ik voor niks doen. Mijn werkdag had al 9911 stappen opgeleverd wat voor mij mega veel is en ik had nergens meer zin in. Op de bank viel ik thuis ook bijna direct in slaap zo moe was ik.

De training van vrijdag vond ook thuis plaats. Dit keer omdat ik ruim een uur later op mijn werk klaar was. Daarnaast stond er een pan nasi op me te wachten en die wilde ik niet tot na half 8 laten wachten want ik had mega veel trek in een bord nasi. De home workout was een dunbell workout voor de armen.

Totaal

Zondag de dag dat ik eigenlijk altijd ga hardlopen maar dit ging niet gebeuren. Geen in om door de regen of enorme wind te gaan. Het beschutte van mijn huisje was te fijn en ik had mega veel zin in een workout. Gewoon even in het zweet werken eerst op het balkon maar toen het ging regenen ging ik binnen verder. Het was heerlijk deze workout. Totaal wat anders dan hardlopen maar ik vind het lekker om te doen.

Een week die totaal anders loopt dan de planning

Het bewijst maar weer, je kan een hele planning maken maar het belangrijkste is luisteren naar wat je voelt om te doen. Mijn lichaam gaf aan neem de rust, pas de planning aan. Die rust nam ik echt, ik deed ook echt bijna niks op donderdag of na mijn trainingen. Ik schreef de eerste dagen nog een paar blogpost maar op donderdag haalde ik de tweede alinea niet omdat ik te moe was. Laptop weg en lekker liggen. Kleuren en tv kijken deed ik maar daar hield het wel mee op. De aankomende weken zullen zeker nog druk zijn en ga ik zien hoe ik dat ga aanpakken. Altijd flexibel blijven met een planning is belangrijk.