aankomende

Active life; Het plan voor aankomende week

Niet alle weken verlopen heel actief. De afgelopen week is daar een enorm goed voorbeeld van. Ik wandelde een aantal dagen en deed het rustig aan en dat moet ook wel eens kunnen. Toch moet het aankomende week anders en daar maak ik een plan voor.

Normaal gesproken ga ik op woensdag en vrijdag naar de sportschool tegenwoordig maar het voelde dit keer niet goed om te gaan. Op woensdag zat de nieuwe aankondigingen in mijn hoofd en stond mijn hoofd er niet naar. Op vrijdag was ik te moe om iets te doen dus beide dagen ging ik naar huis. Het was een drukke week en de balans kon ik er moeilijk inhouden. In de ochtend vond ik het al moeilijk om mijn bed uit te komen. Na een drukke werkdag was ik blij dat ik twee keer ben wezen wandelen.

Zaterdagavond heb ik ook een rondje gewandeld. Elke keer is het een rondje van ongeveer 3 km. Gewoon even een half uurtje actief en buiten zijn. Frisse lucht, op een stuk na waar de openhaarden flink aan staan.

Zondag ben ik wat actiever geweest met een 20 minuten workout en een wandeling door het dorp. Het was dus niet een hele actieve week. Aan de ene kant vind ik dat erg maar aan de andere kant niet. Graag had ik meer bewogen omdat het goed voor me is en daarom vind ik het erg. Ik vond het niet erg omdat ik de rust pakte die ik nodig had en gewoon even niks deed. Aankomende week wil ik het wel anders doen.

Het plan voor aankomende week

Aankomende week wil ik minimaal één keer naar de sportschool, minimaal vier keer wandelen, hoepelen en een thuis workout doen. Elke ochtend een mini workout met mijn weerstandsband. Daarnaast opletten op de tijd dat ik naar bed ga en welke tijd ik opsta. Ritme is zo belangrijk en dat moet ik echt even terug pakken. Alleen met deze activiteit en opletten op slapen en opstaan is het niet. Het gaat om het totaal plaatje. De tijd nemen om te ontspannen en dat is voor mij lezen of kleuren en dat moet ik dus gewoon elke dag even doen al is het maar 10 minuten.