weerstandsbanden

Active life; nieuwe weerstandsbanden

Geen 10.000 stappen meer per dag maar wel elke dag bewegen. Het mooiste van de afgelopen trainingen was het trainen binnen in de sportschool en het trainen met mijn nieuwe weerstandsbanden.

Drie keer per week hardlopen

Hardlopen gaat goed tot nu toe met mijn schema. Het bevalt me enorm en ik merk dat ik alle minuten hardlopend volbreng.Ik denk wel dat ik af en toe te snel ga maar doseren is nooit mijn sterkste punt geweest. Mijn trainingen waren; 1 min w, 6 min h x2 – 2 min w, 5 min h 4x – 1 min w, 7 min h 2x – 1 min w, 3 min h 7x. De trainingen waar 2x achterstaat stonden 2x in mijn schema. Ik liep met warm weer maar niet met de 30+ graden, toen wachtte ik tot het weekend. Zelfs een regen rondje heb ik weer gemaakt. Weggaan met jasje maar na 1 km uittrekken om gewoon zeiknat te worden, heerlijk.

weerstandsbanden

Trainen thuis

Het thuis trainen blijft doorgaan en nu ik nieuwe weerstandsbanden heb gaat het trainen nog effectiever worden. Één training was een aparte. Ik trainde op het balkon met onweer in de verte maar opeens kwam het snel dichterbij en de regen met bakken uit de hemel dus alles snel naar binnen in in de hitte verder trainen. Naast mijn banden en gewichten pak ik zo 5x per week de hoelahoop er weer bij. Een leuke workout vind ik dat.

weerstandsbanden

Back to the gym

3 juli stond ik binnen in de gym. Eindelijk weer binnen in de vertrouwde omgeving. Lekker een uur trainen, niet letten op tijd maar gewoon aan de slag met de materialen die ik wil. Heerlijk ook weer de airbike. Het voelde fijn weer in de gym te trainen dus minimaal 1x in de week ga ik weer rustig uitbouwen.

Lekker actief maar niet te gek gewoon goed luisteren naar mijn lichaam en wat ik wil doen, het doen zoals hardlopen in de regen.