techniek

Active life; Techniek oefenen

Voor mezelf had ik deze week een paar doelen gesteld. Dit waren geen grote doelen. Ik wilde naar de sportschool, oefeningen thuis doen, 5 km wandelen en ontspannen door te lezen en te kleuren. Naast trainen is het erg belangrijk om goed te ontspannen dit doe ik door te lezen of te kleuren. Vind je het leuk dan kan je daarvoor mijn instagram account volgen waar ik dat met je deel.

Techniek oefenen heel belangrijk

Mijn week begon met een sporttas op de achterbank die er bleef liggen. Na 3 uur in de file te hebben gestaan (stukje van krap 12 km totaal) ging ik toch direct naar huis. Daar trof ik gelukkig een pan met eten aan waar ik gelijk in dook. Tijdens deze lange zit in de auto luisterde ik een aantal podcast waaronder gezond verstand. Dinsdag luisterde ik de finale aflevering met Bram Strik en ging ik aan de slag met een video van zijn instagram account. Wat ik enorm tof vond was dat hij reageerde op mijn instagram post en gewoon aangaf dat ik nog 2 cm breder mocht gaan staan. Kleine tips maar van zo veel waarde. Een account om echt te checken als je bezig bent met trainen, squats en je techniek wilt verbeteren. Deze oefeningen deed ik tijdens een half uur training op het balkon.

techniek

5 km wandelen in speed mars

Het was fijn om weer wat te doen na het wat rustiger aan gedaan te hebben. Wel goed om rustig te beginnen en even aan te voelen waar ik sta en wat de techniek training met mijn benen zou gaan doen. Ik voelde mijn benen de volgende dag zeker wel. Niet dramatisch maar ik voelde wel iets. Woensdag koos ik ervoor om een wandeling te maken. Heerlijk even uitwaaien en flink tempo langs de surfplas. In nog geen 50 minuten had ik een rondje van 5 km erop zitten dat was zeker fijn.

Sportschool en helaas niet fit

Donderdag stond ik in de sportschool. Even trainen met de gewichten. Helemaal lekker erin zat ik niet maar ik was wel blij dat ik geweest was en wat gedaan had. Later die avond was het echt klaar met alle activiteiten. Ik lag ziek op de bank. Helaas last van mijn buik, darmen, het voelde niet goed. Vrijdag voelde ik me niet veel beter en ook zaterdag was ik nog niet echt fit. Dit was duidelijk te merken toen ik in de avond toch nog even wilde wandelen. Dat wandelen werd een rondje van 3 km in ongeveer 40 minuten. Moet je nagaan dat ik een paar dagen eerder een kilometer verder liep in deze tijd. Nu kostte het me heel veel energie.

Op zondag voelde ik me zeker al wat beter maar ik merkte gewoon dat de energie nog zeker niet terug was. Een kleine workout binnen en een wandeling buiten en dat geeft dan toch een lekker gevoel dat het weer kan.

Hopelijk gaat het de komende week een stuk beter en krijg ik mijn volledige energie weer terug om lekker op pad te gaan. Mijn hardloopschoenen schreeuwen zelfs naar me maar die moeten nog even wachten.