kou

Active life; trainen in de kou

Trainen in de kou dat heb ik gedaan. Hierbij besef ik des te meer hoeveel geluk we hebben gehad in het voorjaar met de prachtige avonden. De trainingen die ik op het balkon kon doen omdat het daar heerlijk was. Ik moet nu mezelf een enorme schop onder mijn kont geven om aan de slag te gaan.

Maandag, dinsdag en woensdag heb ik heerlijk in de avonden gewandeld. Twee dagen een kort rondje van een half uur en woensdag bijna een uur. Zaterdag liep ik een combinatie rondje, wandelen en fotograferen combineerde ik en dat was een perfecte combinatie op een zonnige zaterdagmiddag.

Aan activiteit was dit natuurlijk niks zeker niet in wat ik in het voorjaar deed. Dit kan ik wel merken hoor dat ik niet zo actief ben als toen. Gelukkig kan ik op een zondag gewoon trainen in de sportschool. Correctie buiten bij de sportschool. Ik reserveer een plekje buiten. Ik kies mijn plekje al drie weken hetzelfde. Dan pak ik alles wat ik denk nodig te hebben en hoef ik niet meer van mijn plek af. Alleen even voor de roeimachine om op te warmen en dan begint de training echt.

Alles wat ik kan en mag gebruiken staat in de container buiten. Buiten ja heel de dag en nacht en dat betekende dus hele koude gewichten. Brrrr. Mijn trui ging deze training niet uit, aan het einde was het wel zweten maar warm was het zeker niet. Het is alternatief trainen wat ik doe maar wel echt lekker. De setjes die ik doe Seated curl incline en de Zij steps, Liggende Barbell press en Squats, Kickback dumbell en Wall ball, Barbell press en Ball slam. Het was niet makkelijk maar alle setjes af kunnen vinken. De laatste herhalingen gaven hele charmante gezichten maar het lukte wel. Het trainen in de kou is zo slecht nog niet maar ik weet wel dat het mijn hobby niet gaat worden. Wat ik ook weet is dat het vanaf nu truientraining is want die kou wordt alleen maar erger.

kou

Voldaan reed ik naar huis en probeerde alvast te bedenken welke trainingen ik aankomende week thuis zou gaan doen. In de avond plakte ik er nog even een bodyhoop rondje aan vast om de week goed af te sluiten en elke dag mijn mini workout mocht ik ook afvinken.