dagen

Active Life; twee dagen weg maar heel actief

Mijn tweede vrije week, het is heerlijk om vrij te zijn maar de dagen vliegen voorbij. De tijd gaat echt wel te snel voorbij, twee keer knipperen met mijn ogen en er is weer een dag voorbij. Misschien helpt het uren naar Twitch kijken er niet bij, wel lekker ontspannend. Het was in ieder geval een lekkere actieve week met veel kilometers voor de benen maar de armen zijn in de sportschool ook goed getraind.

Armen en rug trainen in de gym

Maandagochtend werd ik wakker en besloot ik om die ochtend lekker te sporten. In de ochtend sporten vind ik echt wel mega fijn. Het is op de plekken waar ik wil zijn rustiger dan in de avond. Daarnaast is het een fijne start van de dag. Helaas gaat het voor mijn werk niet lukken om te sporten maar anders had ik het zeker gedaan twee of drie keer in de week. Ik koos dit keer het schema wat vooral mijn armen en rug zou aanpakken en dat was echt wel lekker. Deze training kon ik een deel binnen en een deel buiten doen, perfect met het lekkere weer. In de middag wandelde ik nog een stuk met mijn moeder en dat was wel genoeg activiteit voor de dag.

Hardlopen in de ochtend

Dinsdagochtend trok ik vroeg mijn hardloopkleding aan want het zou weer een warme dag worden. De training ging lekker en was goed te doen. Wel was ik al lekker aan het zweten en was mijn bril ook lekker beslagen. Het rondje was 5x 1 minuut wandelen en 3 minuten hardlopen. Een training die ik heerlijk vind en ik denk wel uren vol kan houden. Gewoon rustig tempo en 1 km in en uitwandelen. Dit zijn echt wel fijne rondjes om te doen en zeker zo vroeg op de dag als het warm wordt.

dagen

Twee dagen weg maar heel actief

Met mijn zus ging ik twee dagen op pad. De eerste dag hebben we mega veel gewandeld. De kilometers geloof ik niet die mijn horloge aangeeft. We hebben 1:12:09, 47:29 en 1:22:30 gewandeld. Ongeveer 3,5 uur hebben we gewandeld door de bossen en over de heide bij Ermelo. Wat een prachtig gebied is het daar. We hebben echt genoten van de wandeling en in de avond toen hebben we nog even een baantje gezwommen.

Genoeg gewandeld de volgende dag werd een relax dag aan een strand maar voor 8 uur stonden we al in de sportschool. We hadden gewoon de sportschool voor ons samen. Echt heel erg leuk eens ergens anders te sporten maar toch miste ik toch wel de 2,5 kilo gewichten want het ging van 5 gelijk naar 10 kilo. Verder even iets meer dan een half uur actief geweest.

Hardlopen door de polder

Van het bos weer naar de polder. Vrijdagochtend heel relax begonnen en toen uiteindelijk mijn hardloopschoenen aangetrokken voor het tweede rondje van de week. 2 minuten wandelen en 7 minuten hardlopen en dat twee keer stond op de planning. Het ging zeker goed, zelfs beter dan ik had verwacht na een wat onrustige nacht. Ik vind het wel echt heerlijk om in mijn eigen omgeving te hardlopen en elke keer een ander rondje te kunnen maken. Er zijn hier best veel diverse rondjes te maken.

Sunday runday

Na een dagje rust, op een wandeling na was het weer tijd om te gaan hardlopen. De dag rust na de actieve dagen was echt wel even nodig. Het hardlopen dat kwam pas in de late middag en een rondje door het dorp. 2 minuten wandelen en 7 minuten hardlopen en dat twee keer. Het voelde zwaarder als eerder deze week maar ik had veel last van hooikoorts dus dan is dat logisch. Evengoed een mooie afsluiter van de week.