lady

Agnes Loonstra & Ester Scholten – Crazy Cat Lady

Hoi mijn naam is Patricia en ik ben een Crazy Cat Lady. Ik praat tegen mijn katten als ik opsta, als ik thuis ben, wanneer eigenlijk niet. Ze horen bij het ritme van de dag. Zelfs hun eten is soms beter geregeld dan ons eigen eten. Hun slaapplek is overal en het liefst tegen mij aan of op mijn plek. 

Crazy Cat Lady (zelfstandig naamwoord): Een erenaam voor mensen die weten dat katten te gek zijn.

Word je regelmatig wakker bedekt met kattenhaar? Staat er een kat op de meeste foto’s op je telefoon? Blijf je meer en meer katten verzamelen – en blijf je op vrijdagavond thuis om met ze te knuffelen? Dan is dat boek voor jou een feest van herkenning! ‘Crazy Cat Lady’ is een vrolijk geïllustreerde samenvatting van het leven als kattenvrouwtje en bevat onbeschaamde motto’s, flowcharts en leuke weetjes. Het is een liefdevol eerbetoon aan katten en de toffe vrouwen die van ze houden.

Je kat en jij hebben jullie eigen taal.

Dat is zeker waar. Die kleine Mieps die luistert niet maar Donder die weet alles heel goed. Als ik riem zeg dan loopt hij naar de balkon deur. Naar je plek weet hij ook heel goed waar hij heen moet. We hebben zeker onze eigen taal met onze twee rode kattenvriendjes. Teksten die dus zeker bij katten liefhebbers passen staan in dit boek. Het Crazy Cat Lady boekje van Agnes en Ester is echt super leuk. Vrolijke illustraties met leuke en herkenbare teksten. Het is echt een cadeauboekje voor aan een kattenliefhebber te geven.

crazy

Deze foto moest natuurlijk gemaakt worden. Deze afbeelding dat lijk ik wel met mijn twee kattenkindjes. Nu ik dit typ met de laptop op mijn schoot zit er één precies achter de laptop en de ander ligt tegen mijn voeten aan. Haal de laptop niet weg want ze gaat tekeer. Helaas kwam er een einde aan dit boekje. Dat vond ik erg jammer want de teksten en de illustraties zijn leuk. Toch werd ik verrast aan het einde. Aan het einde zit een stickervelletje in de stijl van de illustraties.

crazy

Wil jij Crazy Cat Lady cadeau doen of voor jezelf kopen? Ga dan naar bol.com en bestel het boek voor € 12,99 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC