Anita Active Headtube

Anita Active Headtube

Een dag voor mijn verjaardag werd ik verrast met een stapel pakketjes. Ik had het idee of ik al jarig was met al het leuks dat ik mocht openen. Tussen de pakketjes een doosje van Anita. Wat zou er in het doosje zitten?

In het doosje een headtube. Ik heb drie headtubes, een grijze met schoentjes, een groen/geel/paarse van de Gemert city run en een rode van Runners world. Mijn moeder is niet fan van deze creaties op mijn hoofd. Haar mening? Te somber, niet vrolijk, niet helemaal ik. Toen ik deze headtube zag werd ik enthousiast. Roze, paars en blauw in diverse tinten. Mijn kleuren maar ja dat zegt niet alles. Dus hoppa headtube op mijn hoofd en een foto naar mama. “Mam hoe vind je deze? Beter dan al die grijze hoofddingen die ik heb?” Ik stuur nog even een oude foto mee en jip mama keurt hem goed. Als mama’s hem goedkeuren dan kan je hem dragen.

Ik heb de headtube de afgelopen week al vaak gedragen. Niet alleen tijdens het sporten heb ik hem gedragen maar ook in de sauna. Op zomerse dagen zit hij ook ideaal, minder zweethoofd maar ook een zomerlook. In de winter gaat hij helemaal over mijn voorhoofd en mijn oren en wanneer er vliegjes komen en wanneer er een snijdende kou is voor mijn mond.

Hoe ik de headtube draag? Zo dus!

headtube

 

De headtube heb ik gekregen van Anita Active
Het artikel is geschreven omdat ik dat leuk vind niet omdat het moet