Feliers

Anja Feliers – Dirty Little Secrets – Ademloos

Fifty shades of Grey vond ik heerlijk om te lezen (in het Engels). Naast de sexy passages zat er ook een verhaal in, personages met gevoelens en een verleden. Toen ik las over de Dirty Little secrets trilogie hoopte ik dat het de Fifty shades kant op zou gaan. Met Ademloos  van Anja Feliers ging ik het ervaren.

Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore contact met haar zoekt. Tyler, de man met wie ze tien jaar geleden een vurige affaire had, maar die plots uit haar leven verdween. Jarenlang zocht Louise tevergeefs naar hem. Tot nu. Want Tyler Moore is terug… en Louise is hun prikkelende fantasieën van toen niet vergeten. Haar honger naar hem is nog steeds niet gestild. Opnieuw valt ze als een blok voor hem, maar is dit wel een spel dat ze durft te spelen?

Ademloos is het eerste deel in de Dirty Little Secrets trilogie. Louise sleurt me mee vanaf de eerste bladzijde in haar stomende liefdeleven en haar zoektocht naar genot. Tyler speelt hier een hele grote rol in. Hij bracht haar altijd genot maar is deze relatie slim om nieuw leven in te blazen?

Feliers

Tijdens het lezen van ademloos ga je soms even tien jaar terug naar de ontmoeting tussen Louise en Tyler. Stukken vol passie maar bij mij wel het besef dat het niet kan en niet goed is wat ze doen. Waarom ik dit gevoel had dat merk je tijdens het lezen van Ademloos anders verklap ik iets waar je zelf achter moet komen tijdens het lezen. De sexypassages van het nu kan ik beter waarderen omdat het nu is en de setting anders is.

De korte hoofdstukken en de vlotte schrijfstijl van Anja Feliers zorgen dat ik door het boek vlieg en elke keer weer even een extra hoofdstuk meepak om te lezen. Naar het einde toe kan ik het helemaal niet meer wegleggen. De spanning tussen de personages is te voelen en daardoor kan ik niet stoppen met lezen. Ik wilde weten wat Louise, Tyler en Alexander gingen doen. De reactie die kwam op elkaar en toen het laatste hoofdstuk. Dit einde zag ik totaal niet aankomen. Het was totaal anders dan mijn gevoel was. Zelfs tijdens het lezen toen ik dacht dat ik wist wat er gebeurd was kwam er nog een enorme draai. Wanneer verschijnt deel 2?

Wil je een boek lezen waarin vriendschap, vertrouwen en vurige romantiek centraal staan dan moet je Ademloos van Anja Feliers zeker lezen. Is het te vergelijken met FIfty shades? Ja zeker maar dan wel normaler en toch ook weer niet. Ademloos is mijn eerste boek dat ik lees van Anja Feliers maar deel 2 zou ik zeker graag lezen. Wil jij Ademloos van Anja Feliers lezen dan kan je hem bestellen bij bol.com voor €22,00 te koop bij Bol.com. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan New Book Collective