nooshin

Anna Nooshin – On Life

Anna Nooshin is modeblogger, auteur, tv-host, YouTuber, lingerieontwerper, sieradenontwerper en schuift aan bij RTL Boulevard als lifestyle-expert. Ik kijk graag haar YouTube video’s en volg haar via Instagram. Voor mij is ze een inspirerende vrouw, heeft ze al aardig wat bereikt en stopt niet met zich verder te ontwikkelen. On Top heb ik met plezier gelezen en heeft een mooi plekje in mijn kast. Van Josianne heb ik On Life geleend om te lezen.

Waar gaat On Life over?

Na haar succesvolle eerste boek On Top, lanceert Anna Nooshin nu On Life. In dit prachtig vormgegeven boek geeft Anna een inkijkje in haar waanzinnige leven. En gunt ze haar lezers een blik in haar polaroid-boeken, een archief dat ze de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd. In On Life gaat Anna Nooshin in gesprek met de mensen die het dichtst bij haar staan. Op deze manier maak je op een heel persoonlijke manier kennis met haar inspiratiebronnen.

Wat vond ik van On Life van Anna Nooshin?

Mijn eerste indruk toen ik het boek in handen had was best teleurstellend. Ik wist dat het formaat anders was dan On Top dat had ik al voorbij zien komen, maar zo klein. Echt zo ontzettend jammer. On Top had voor mij uitstraling met de harde kaft, het afwijkende formaat en On Life is een boekje, iets wat je in je broekzak kunt doen. Ik vind dat jammer omdat ik graag boeken van dezelfde schrijver in hetzelfde formaat zie zodat ze bij elkaar passen. De foto op de cover vind ik verder echt prachtig, een mooie rustige uitstraling.

De fotografie en hoe On Life in elkaar is gezet vind ik wel erg leuk. De interviews met de verschillende bekenden, vrienden of familieleden zijn leuk om te lezen. Het is geschreven in een gesprekstijl en dat is leuk gedaan, het leest vlot en gemakkelijk. Ondanks dat het uiterlijk me tegen viel vond ik het wel leuk om te lezen.

Benieuwd naar On Life? Koop dan het boek voor €15, bij bol.com  (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Bewaren