April doet wat hij wil

April doet wat hij wil

April doet wat hij wil, en dat hebben we gezien met het prachtige weer, de bloesembomen die al voordat het koningsdag was uitgebloeit waren, de lammetjes die al vroeg in de wei liepen en alle andere mooie bloemen die naar boven kwamen. Ons monster werd ook weer erg onrustig want allerlei katten komen weer naar buiten en natuurlijk moet hij de buurt in de gaten houden. Wanneer hij duizend rondjes heeft gerend is hij toch wel weer erg moe en ligt er dan heerlijk bij. Onze Mieps die kijkt hem alleen maar vreemd aan die snapt er niks van. Die gaat lekker over de stoel heen hangen of in de was slapen.

Als ik terugkijk tussen mijn foto’s heb ik volgensmij deze maand het lekkerst gegeten. De draadjesvlees die we begin van de maand aten was zo heerlijk dat ik de smaak nog voor me kan halen. Het recept kwam van 24 kitchen, en wat denk je van een heerlijke salade met een balletje gehakt en opgebakken aardappeltjes, of een wrap met gehakt, een overheerlijk eitje maar een broodje met een banaan en een boterham met aardbeien gaan er zeker ook heerlijk in.

Op het werk heb ik ook weer veel leuke dingen gemaakt, zo maakte ik een aantal banners, moesten er mooie flyers voor essie afgedrukt worden, en nog veel meer. We hebben ook twee nieuwe machines erbij en die gaan we deze week eens flink testen. De leukste is een machine waar je boekjes mee kan maken met een gelijmde rug. Als ik wat resultaten heb dan laat ik het zien.

 April stond voor mij enorm in het teken van de 10 km loop in Rotterdam, o wat was ik zenuwachtig en wat was het leuk. Niet alleen de run was leuk, maar ook het weer zien van Jessica en Alyssa en het zien van mijn zus moeder en vriend na de start en bij de finish Jeroen, sarah, Jos, Wesley, Loes, mijn vriend, mama en zus te zien staan en allemaal waren ze trots dat ik het weer gedaan had. Natuurlijk heb ik mijn blog even op de New Balance wall geschreven. Natuurlijk heb ik niet alleen gelopen tijdens de rotterdam loop, nee deze maand liep ik veel kilometers lekker door het dorp, door het park, overal waar ik heen wou.

Mijn eerste boekenleggers werden besteld en het was gelijk een setje van 4. Super leuk dat er al een setje is verkocht. Wil je ook een boekenlegger of een setje kijk dan even in de shop.

Een paar dagen voor Pasen belde mijn vader me op of ik even door kon rijden naar hun huis want hij had wat voor me gemaakt. Hij had echt wat super leuks gemaakt namelijk een ei van hout waar je wat op kan zetten. Ik vind hem echt super leuk en zo heb je met een klein beetje decoratie toch een beetje Pasen in huis.

 

Pasen vierden we bij mijn zus met een heerlijke tafel vol lekkers ooooo zou zo weer een cakepop of een brownie lusten.

Een lang genoeg overzichtje met veel leuke dingen en lekkere dingen. Op naar een nieuwe maand met al een aantal leuke dingen op de planning zoals aanstaande vrijdag een training met stadswild, adidas en run2day in Rotterdam en twee weekjes vrij waarin we veel leuke dingen gaan doen.