Art to Art – Canvas – fotoafdruk – alluminium

Het afgelopen half jaar heb ik in totaal 15 canvassen besteld bij Art to art. Ik vond dit best spannend want je weet nooit hoe het eruit komt te zien. Tot mijn verbazing precies zo als ik had gehoopt en sommige zelfs nog beter. De kleuren zijn super, de afwerking en het haakje is echt mooi. Het haakje laat ik er gelijk in zetten, je kan het haakje ook zelf monteren maar handiger is het om het te laten doen want dan wordt hij gemonteerd voordat de canvas wordt ingespannen en kan het canvas niet meer beschadigen.

Art to Art – Canvas - fotoafdruk - alluminium

Art to Art koos ik uit omdat het bij mij nog geen 5 minuten van mijn huis vandaan zit, je kan via internet bestellen maar ook even binnenlopen. Het heeft dus de handigheid van een internetbedrijf maar als je dichtbij woont ook het handige van een winkel. Even binnenlopen om een aantal dingen te bekijken, een vraag te stellen en je spullen op te halen. Als ik er heen ga kom ik naar buiten met meestal weer een aantal nieuwe ideeën. Voor mij ook erg handig geen 9 tot 5 mentaliteit, gewoon even afspreken of het die avond uitkomt en dan kan het gewoon nog na sluit opgehaald worden.

Naast canvassen heb ik er ook twee aluminiumafdrukken, een placemat en een fotoafdruk laten maken. Aluminium is zo gaaf maar heeft helaas één nadeel en dat is dat je moet opletten met het raken van andere spullen want het is erg kras gevoelig. Zo heb ik op één afdruk een kras doordat het in de expositieruimte op iets scherps gevallen is. Verder echt een aanrader om een foto op aluminium af te laten drukken.

De fotoafdruk heb ik laten maken van de collage waar ik ook de canvas van heb laten maken. Het is stevig papier en de afdruk ziet er goed uit. De placemat is ook erg leuk vooral als cadeau let alleen op dat je niet teveel donkere kleuren in de foto’s hebt zitten.

LITTLE NOTE; Art to Art – Canvas – fotoafdruk – alluminium is geen advertentie, ik heb dit geschreven om mijn ervaring te delen en te laten zien wat ik heb laten maken.