aspire

Aspire

Vorige maand konden jullie lezen dat ik geen cola meer drink. Voor mij een hele grote stap maar zo veel beter dan al die cola naar binnen werken. Op het artikel kreeg ik een hele leuke reactie van Tom van Aspire. Na contact te hebben gehad kreeg ik een pakket thuisgestuurd. Ik dacht gewoon een paar blikjes te krijgen om te testen maar dit waren er 24! In mijn vlog zie je mijn reactie op het pakket.

Aspire is een Amerikaans merk dat health drinks verkoopt maar in Nederland steeds bekender wordt. We zijn steeds meer bezig met gezonder leven en daar komt ook eten en drinken bij. Wat kan je nu wel drinken en wat kan je beter laten staan. Door de bomen zie je het bos niet meer en pak je vaak naar wat je kent en lekker vind. Aspire had ik al ontdekt op Instagram en ik hield mijn ogen in de supermarkt open om te kijken of ze het hadden maar helaas dan merk je toch dat je in een dorp woont. Op bestelling is het leverbaar bij de drogist maar ja dan kan ik het net zo goed zelf bestellen. Ik werd dus enorm verrast dat ik een proefpakket kreeg.

Toch vond ik het ook spannend want wat ben ik een zeikerd op drinken. Vanaf kleins af aan drink ik; appelsap, aardbeienlimonade, cola en sinas. Meer vond ik niet lekker, niet te zuipen al die rare smaken. Gelukkig leerde ik dubbelfris smaken waarderen maar blijf ik vaak wel heel veilig bij druiven en citroen smaak. Nu drink ik veel water maar ja dat is best saai dus enorm top dat ik wat mag proberen. In de doos die ik van Aspire binnenkreeg zaten vier smaken. Vier smaken en niet zo maar smaken; Apple + Acai, Cranberry, Mango lemonade en Framboos.

Aspire is een gezonder drank en bevat natuurlijke ingrediënten. Belangrijke ingrediënten zijn Premium groene thee extract, cranberries, acai-bessen, gember-extract, l-carnitine en vitaminen. Aspire bevat een ingenieuze combinatie van vitaminen die sterk betrokken zijn bij het metabolisme van het menselijk lichaam; Vitamine C, vitamine B6, vitamine B12, biotine (B7), niacine (B3), pantotheenzuur (B5). Zij ondersteunen het vrijmaken van energie uit voedsel zorgen voor een gezonde huid en haar en zijn belangrijk voor het zenuwstelsel. Ook werkt het voor een goede hartfunctie en het kan zelfs de celgroei optimaliseren.

Premium groene thee extract helpt lichaamsvet te verminderen, versterkt het immuunsysteem en verhoogt het energieverbruik. De stofwisseling wordt verbeterd met groene thee, zodat er meer vet wordt verbrand. Verhoogt het metabolisme, onderdrukt de eetlust en bevordert de concentratie. Daarbij wordt cafeïne onttrokken aan de groene thee om meer energie te leveren.

Cranberries hebben een helende werking en zijn effectief in de preventieve behandeling van blaasontsteking, Acai-bessen bezitten een groot aantal anti-oxidanten en is een goede ondersteuning bij het tegengaan van overgewicht. Gember-extract bevordert de stofwisseling en bloedcirculatie, kalmeert de maag en darmen, versterkt het immuunsysteem, bestrijdt vermoeidheid en kan spierpijn verminderen. Gember is enorm gezond en goed voor je. L-carnitine versterkt de vetverbranding.

Wanneer je op het blikje gaat lezen wat erin zit kom ik alleen maar gezonde dingen tegen. In de vlog zie je al wat ik van de Mango vind maar natuurlijk heb ik ook de andere smaken geproefd. EN het hoofd wat ik trok als ik iets drink wat ik echt niet lekker vind dat had ik bij de Appel + Acai.

Appel + Acai; Deze vind ik echt niet lekker. Na één grote slok wist ik dit is hem niet voor mij. Mijn vriend en ik hadden hier duidelijk dezelfde mening in. Toch nog een slokje geproefd en later in de week geproefd toen mijn vader hem probeerde maar het is niet mijn smaak. Wanneer het alleen de appel had geweest denk ik dat ik hem wel lekker had gevonden maar voor mij is de smaak Acai niet een combinatie. Mijn vader heeft een heel blikje leeggedronken en zo zie je maar weer dat smaken gelukkig verschillen.

Cranberrie; De Cranberry dacht ik echt dit gaat zo vies worden. Ik heb wat tegen cranberrie sapjes. Iets met blaasontstekkingen en dat heel veel moeten drinken. Maar deze verbaasde me enorm. De smaak is lekker al heeft deze wel duidelijk een nasmaak. Ik kan alleen niet precies plaatsen wat de nasmaak is. Het is eerste lekker zoet en daarna matte bittere nasmaak. Deze zal ik zeker drinken ipv de cranberrie sappen wat een verschil.

Mango lemon; Mango, i love mangosapjes dus ik was enorm benieuwd of me deze zou bevallen. Hij is minder zoet dan ik van mango drankjes gewend ben maar erg lekker. Fris, een beetje een sinas idee, een sparkle en erna geen dorst meer. Dit is echt een zomers drankje.

Framboos; Deze vind ik echt heerlijk. Een frisse smaak, de lekkere sparkle en geen rare nasmaak. Ik heb wel het idee dat ik de gember proef al weet ik dat natuurlijk niet zeker maar je proeft een smaak onder de framboos.

Wat ik wel heb gemerkt is dat ik het lekkerder vind om Aspire uit een glas te drinken. Uit een blikje drinken vind ik sowieso niet echt lekker heb altijd het idee dat ik het blikje proef dus ook Aspire drink ik het liefst uit een glas of met een rietje.

Mijn mening is denk ik wel duidelijk over de smaken. Hoe de blikjes eruit zien mag ook zeker aandacht aan besteed worden. Elk blikje heeft hetzelfde design alleen zijn eigen frisse kleuren. Het blikje framboos is helemaal speciaal die heeft een matte look. De andere blikjes zijn allemaal glans. Framboos ziet er echt prachtig uit. Door het design trekken de blikjes echt mijn aandacht. De lipjes op de bovenkant hebben ook allemaal hun eigen kleur dus van bovenaf zie je zo welk blikje je kan pakken.

Ik wil Aspire bedanken dat ik hun drinken mocht proberen en ervaren. Het is zeker een drankje wat ik vaker zou willen drinken al is het jammer dat onze winkels ze niet hebben maar wie weet in één van de buurtdorpen. Ja ik kan online bestellen maar laten we toch de lokale winkels ook steunen door in de winkels te kopen want anders blijven er geen winkels meer over.

Heb jij één van de Aspire smaken al eens geproefd?