avondvierdaagse

Avondvierdaagse 2018

Sinds dat het hardlopen niet lekker gaat ben ik gaan wandelen. Wandelen om wel actief te zijn en even te bewegen. Rianne kwam met de aanzet of de avondvierdaagse te lopen. Een paar dagen voor de avondvierdaagse hier zou beginnen zag ik een poster hangen. Rianne gebeld en de volgende dag schreven we ons in.

We schreven ons in voor de 5 km afstand. Een afstand die mooi is om te lopen want je bent er toch zeker een uurtje mee zoet. Met een route boekje en onze inschrijfkaart gingen we richting de eerste dag. Geen idee hoe het allemaal in zijn werk ging dus eerst maar eens vragen. Gelukkig is het heel simpel en met ons kaartje voor de eerste dag konden we op pad.

Tijdens de avondvierdaagse heb ik een vlog gemaakt met daarin onze ervaring. Mocht de vlog het niet doen dan kan je hem vinden op mijn youtube kanaal.

De routes waren erg leuk en mooi. Twee avonden liepen we 5 km, een avond 6 km en de laatste avond 4 km. De route van de laatste avond liep alleen aan het einde iets anders wat wel logisch was met de fanfare. Hierdoor kwamen we langs huis en hadden we even support vanaf het balkon. Aan het einde stonden daar bij de sporthal opeens onze ouders. Super leuk en gezellig want we moesten een aardig tijdje wachten voor we onze laatste kaart in konden leveren. Bij het inleveren kregen we een medaille en een wandeldiploma.

We vonden het echt erg leuk om te doen. Het was goed verzorgt, bij de stempelposten een snoepje, aan het einde van elke avond een snoepje, de laatste avond een appel bij vertrek en een ijsje aan het einde. Complimenten voor Stichting Krak