Backstreet Boys - In A World Like This

Backstreet Boys – In A World Like This

Gisterenavond was het eindelijk zo ver het concert van de Backstreet Boys. Na een hapje gegeten te hebben zijn we naar ahoy gelopen waar we in een lange rij kwamen te staan. Natuurlijk gingen de deuren wat later dan gepland open maar het was droog dus dat maakte niet uit. Eenmaal binnen zijn we de zaal ingelopen tot we niet meer verder konden. Een mooi plekje recht voor het podium met een afstand die niet verkeerd was.

Voordat het voorprogramma begon hadden we een verzoek van brian. Hij vroeg of zijn zoontje op mocht treden. Het zoontje van Brian was lekker en beter dan het voorprogramma. Jammer dat All Saints niet bij ons als voorprogramma was maar goed wij kwamen voor de Backstreet Boys.

Het concert was erg goed, de zang was top, het geluid was goed en de nummers die ze kozen om te zingen waren van alles wat, van het begin  tot nu. We hebben een heerlijke avond gehad en kunnen er nog lekker van nagenieten. Dankzij het fototoestel van mama wat mee naar binnen mocht heb ik heerlijke foto’s kunnen maken, hieronder een paar.

Backstreet Boys - In A World Like This bsb-2 bsb-3 bsb-4 bsb-5

Aan het einde deden ze natuurlijk nog twee nummers en daar zat mijn favoriet bij Backstreets Back, echt heerlijk om deze een keer live meegemaakt te hebben. Als ze weer komen dan zal ik zeker weer gaan.