beautybox

Beautybox unboxing

In maart gaan Rianne en ik naar het I love beauty event. Nu al ontzettend veel zin in. Een event waar we nog nooit zijn geweest maar samen wel heel veel zin in hebben om heen te gaan. Van I love Beauty ontving ik vorige week een Misslipgloss Beautybox. Geen idee wat erin zou zitten maar ik ben echt enorm enthousiast over wat ik ontvangen heb en ik heb er een unboxing video van gemaakt. Weer eens heel wat anders dan een video over boeken.

In de video kan je goed zien hoe alles eruit ziet. Het zijn producten die ik gebruik, sommige die ik in jaren niet meer gebruikt heb zoals een highlighter of een bronzing powder. Het zijn wel producten die ik allemaal ga proberen of ik ze fijn vind. Mocht het niks voor mij zijn dan zal ik vast iemand (lees Rianne) heel blij kunnen maken met de producten. Op de lippenstiften na dan want Rianne is meer van de neutrale kleuren op haar lippen. Maar de lippenstiften heb ik sowieso al goedgekeurd.

Wat er in de Beuatybox zit:

Marc Jacobs Daisy Kiss,
Pupa Milano Balm elixir nr 001 (Red Queen),
Pupa Milano I’m matt lip fluid nr 054 (Red Queen),
Pupa Milano I’m matt lip fluid nr 055 (Red Queen),
Pupa Milano metellic liner nr 002 (Red Queen),
Pupa Milano highlighter,
Etos CC radiance cream,
Maybelline lash sensational,
Guerlain Terracotta bronzing powder,
Nuxereve de miel gezichtscreme

De lippenstiften zijn echt heel fel van kleur. Even op mijn hand naast elkaar de kleurtjes. En natuurlijk eentje op mijn lippen zoals je hierboven al zag.

Hou jij van rustige of felle lipstick?

Bewaren